NLCSA.nl
Image default
Aanbiedingen

De lekkerste snacks om mee te nemen naar school

Bij het inpakken van een lunch voor school zijn er een paar dingen waar je aan moet denken. Ten eerste wil je ervoor zorgen dat je een goede mix hebt van gezonde en lekkere opties. Ten tweede moet je ervoor zorgen dat je tussendoortjes makkelijk te eten zijn en geen rommel maken. En ten slotte wil je er zeker van zijn dat je snacks je de energie geven die je nodig hebt om de dag door te komen. Met dat in gedachten, zijn hier een paar van de lekkerste snacks om mee naar school te nemen:

1. Groenten en dip: Een klassiek tussendoortje dat zowel gezond als lekker is. Pak wat wortels, selderij, komkommers, of een andere groente die je lekker vindt met een lekkere dip zoals ranch of hummus.

2. Fruit: Nog een goede optie die gezond en lekker is. Pak wat appels, bananen, druiven, of ander fruit dat je lekker vindt. Wat nog lekkerder is, is om een mix van al jouw favoriete fruitsoorten te maken en deze in een disposable bakje te doen. Dit soort bakjes zijn ervoor gemaakt voor maaltijden on the go, hierdoor neem je heel gemakkelijk en zonder smeren jouw fruitmix mee!

3. Yoghurt: Yoghurt is een goede bron van eiwitten en calcium, en is een vullend tussendoortje dat je de energie geeft die je nodig hebt om de dag door te komen. Vind je alleen yoghurt niet heel spannend klinken? Dat snappen we, maak jouw yoghurtje af met wat mango, frambozen, chiazaadjes en kokossnippers. Of voeg natuurlijk gewoon je favoriete muesli toe. Zorg er wel voor dat je deze in een apart bakje mee neemt en je je topping er pas bij doet wanneer je je yoghurt gaat eten. Anders wordt het zo’n zompig geheel, en daar word je niet vrolijk van.

4. Pindakaas en jam sandwich: Een klassiek lunchpakket dat zowel makkelijk te eten als lekker is. Lekker Hollands met een Amerikaanse twist. Je kan twee aparte broodjes met pindakaas of jam smeren, maar wil je het Amerikaans aanpakken, dan combineer je ze op hetzelfde broodje.

5. Notenmix: Een voedzaam en vullend tussendoortje dat perfect is om onderweg te eten. Er zijn super veel verschillende notenmixen in de supermarkt te vinden. Kies degene die jij het lekkerste vindt en smullen maar!

6. Popcorn: Een lichte en luchtige snack die perfect is om tussen de lessen door op te knabbelen. Tegenwoordig zijn er kleine zakjes popcorn te vinden, net als de uitdeelzakjes van chips die we al jaren kennen. Wel is popcorn een stuk gezonder dan de chips variant en het is ook nog eens super lekker!

 

https://www.disposabledirect.nl/