NLCSA.nl
Image default
Aanbiedingen

Fotograaf Raalte

Dè Fotograaf van Raalte zit in Heino!

Erg on-Sallands natuurlijk om dat te zeggen, maar de fotograaf van Fotograaf Raalte is dan ook een ‘import sallander’ en u mag zelf beslissen of dat bij u past! De site Fotograaf Raalte is een website van Vincent Hartman Fotografie in Heino. De fotograaf is bekend van lokale kwaliteits uitgaven als de Roalter Wind, HoezoHeino?, het Beleven Magazine en uitgaven van de Zorggroep Raalte en de Gemeente Raalte.

(Bram Marskamp in actie in de Tijenraan in Raalte)

Portretfotografie en Trouwfotografie

Al meer dan 20 jaar maakt de fotograaf karaktervolle portretten voor zowel particuliere opdrachtgevers als zakelijke opdrachtgevers. Een portret kan vele doeleinden hebben. Een portretfoto ‘gewoon zoals ie is’ is makkelijker gezegd dan gedaan. De geportretteerde moet zich dan echt op het gemak voelen en het contact tussen model en fotograaf is cruciaal. Een dergelijk portret kan voor zowel privé als zakelijke doeleinden dienen, maar de scheidslijn ligt hier nauw. Bij een redactioneel portret wordt een persoon geportretteerd in relatie tot zijn omgeving, passie of werk. Dit mag dan een serieuze of overpeinzende expressie zijn. De bovenstaande foto valt in de categorie redactionele portretten. Maar ook voor familiefoto’s of foto’s van uw kinderen bent u bij Fotograaf Raalte aan het juiste adres!

Bedrijfsfotografie

Voor veel bedrijven in het gebied Heino – Raalte – Wijhe, heeft Fotograaf Raalte de fotografie verzorgt. Bedrijfsfotografie omvat vele verschillende takken van het vak fotografie. Het begint vaak met een foto van het pand, een portret van de oprichter of directeur, maar het kan ook gaan om interieurfotografie, foto’s van de productie en logistiek, reclamefotografie of productfotografie. Er worden dan hoge eisen gesteld aan de veelzijdigheid van de bedrijfsfotograaf. 

Fotograaf Raalte werkt zowel op locatie als in de fotostudio in Heino. Vanzelfsprekend vindt het merendeel van de bedrijfsfotografie op locatie plaats, maar voor profielfoto’s en productfotografie is de fotostudio de aangewezen plek. De fotostudio heeft als enige in de gemaante Raalte een vaste Limbowand. Hierdoor is de fotograaf erg flexibel in de opstellingen. Of het nu gaat om een enkel portret of een groepsfoto van 20 personen. De studio is met name geschikt voor  het fotograferen van producten op kwalitatief hoogstaand niveau. Behalve de vast rondwand is er ook een opnametafel voor de kleinere producten. ook zijn er paspopen of zg. bustes voor kledingfotografie. Voor het fotograferen van kleding op modellen is er een aparte ruimte aanwezig voor omkleden, hairstyling en visagie.

De zakelijke fotografie wordt aangeboden onder de handelsnaam STUDIOVHF en de particuliere fotografie onder de handelsnaam Vincent Hartman Fotografie. De website Fotograaf Raalte is ontstaan vanuit de oude template van de site van VHF en de reeds in bezit zijnde domeinnaam, die goed aansluit bij het zoekgedrag van mensen in Raalte. Wij hopen u graag weer te zien op een van onze sites en horen graag van U!