NLCSA.nl
Image default
Aanbiedingen

Nieuwe Eiken Trap

Wilt u de traprenovatie zelf doen, omdat u wel een nieuwe eiken trap wilt bijvoorbeeld, maar u daar aan de andere kant niet teveel aan uit wilt geven?

U kunt de werkzaamheden eenvoudig zelf uitvoeren, zodat u kunt besparen op de kosten van onze traprenovatie montageservice. Zorg ervoor dat u zelf een zaag of een zaagmachine tot uw beschikking heeft. Daarnaast heeft u een trapspin nodig, om de verschillende afmetingen op de juiste manier op te nemen en aan de slag te kunnen met uw traprenovatie.

Traprenovatie zelf doen

U kunt de traprenovatie zelf doen, zodat u een nieuwe eiken trap aan kunt brengen. We leveren u de overzet traptreden van massief eiken hout aan, zodat u daarmee aan de slag kunt. Uiteraard kunt u een keuze maken uit verschillende soorten treden, in diverse kleuren olie die er beschikbaar zijn. Zorg voor een prachtige nieuwe eiken trap, welke een sieraad in uw woonkamer of gang vormt, zodat u daar de komende jaren met veel plezier op en af kunt lopen.

Buitentrap creëren in de tuin?

Van een heel andere orde zijn tuintrappen. Wie een tuin langs het water heeft kent meestal niveauverschil in de achtertuin. Naar het water volgt meestal een klein trappetje, of de tuin loopt schuin af. Tuin trappen zijn gemakkelijk te maken met zogenaamde betonnen L-vormige blokken. Deze blokken kennen een L-vorm waardoor zij als traptredes zijn te gebruiken. Het is daarbij mooi als de zijwand wordt gemaakt van betonnen bielzen, die netjes af te werken zijn met muurafdekkers van beton – maar dit hoeft niet. Ter decoratie, om de look en feel bij elkaar aan te sluiten, kan er een betonnen tuinbank geplaatst worden en grote betonnen plantenbakken – dit zijn echt de allerlaatste tuintrends. Let wel: het gaat dan om modern beton, dus geen sierranden en ornamenten, maar strak modern beton!

http://www.traprenovatieservice.nl/