NLCSA.nl
Image default
Architectuur

Veranda aan de tuin

Een veranda aan de tuin te laten bouwen hoeft geen luxe te zijn meer, want tegenwoordig is het laten bouwen ervan heel betaalbaar. Veel dingen dat vroeger een luxe en vaak te duur waren zijn tegenwoordig betaalbaar geworden. Voor een grote deel komt dit door automatisering.

Automatisering

Als we kijken naar een veranda als voorbeeld van lager prijzen door automatisering moeten we bij het begin gaan beginnen. Voor het bouwen van een veranda heb je hout nodig en van het kappen van de bomen tot er planken van maken moest vroeger met de hand worden gedaan. Nu worden bomen door grote machines gekapt en ook door machines in stukken gesneden. Zo is het hele proces van planken maken automatisch geworden. Ook het vervoer gaat sneller door schepen en andere moderne vervoermiddelen.

Minder arbeid

Over het algemeen is er minder arbeid nodig voor het werven van het materiaal voor het bouwen van een veranda. Dit brengt de kosten al flink omlaag en dan is er nog het bouwen ervan. Het bouwen van een veranda vergt ook veel minder arbeid door moderne apparaten en technologie. Het bouwen van een veranda kost nu een fractie van het tijd en arbeid waardoor het betaalbaar is geworden voor iedereen.