NLCSA.nl
Image default
Auto’s en Motoren

Carwrappen

Carwrappen

Hebt u een bedrijfsauto voor uw onderneming, dan is de kans groot dat u daar stickers met uw eigen logo op hebt laten aanbrengen of dat u nog van plan bent om dit te gaan doen. Maar stickers brengen altijd als nadeel met zich mee dat er bij verwijdering kleurverschillen te zien zijn. De lak waar geen sticker heeft gezeten, verkleurt immers lichtjes onder invloed van de zon. Met carwrappen hebt u van dit probleem geen last. Hierbij wordt namelijk de hele auto ingepakt met een speciale folie. Hierdoor hebt u bij carwrappen dus geen last van ongewenste verkleuringen.

 

Mogelijkheden carwrappen

Naast bovengenoemd voordeel heeft carwrappen ook nog als voordeel dat u het hele uiterlijk van uw auto in één behandeling kunt aan laten passen. U kunt bijvoorbeeld van mat naar metallic gaan. Of u kunt kiezen voor een compleet andere kleur. De mogelijkheden wat betreft het ontwerp zijn daardoor ook enorm groot. Bij carwrappen hebt u bovendien als voordeel dat de lak van uw auto compleet beschermd is tegen weersinvloeden, waardoor deze veel langer meegaat. En laat u de wrap verwijderen, dan zult u zien dat uw auto er weer als nieuw uitziet!

 

Veel voordelen

Kiezen voor carwrappen, in plaats van losse stickers, levert u dus veel voordelen op:

  • geen verkleuringen in de lak, waardoor de auto beter weer verkoopbaar is
  • veel kleinere kans op beschadigingen in de lak door weersinvloeden en krasjes
  • een groot scala aan mogelijkheden wat betreft ontwerp en kleuren

Als u dus reclame wilt maken op uw bedrijfsauto, maar deze tegelijkertijd ook mooi wilt houden en later weer gemakkelijk wilt kunnen verkopen, dan is carwrappen dus een ideaal idee. Bovendien heeft u zoals gezegd ook veel meer mogelijkheden wat betreft ontwerp en kleur, waardoor u van uw voertuig een echte blikvanger kunt maken.

http://www.mondice.nl/carwrapping/