NLCSA.nl
Image default
Auto’s en Motoren

Partybus huren Limousine huren

Partybus huren bij huur-een-limousine.nl

20 april 2014 Tamara de Visser. 

Met twee elftallen van mijn voetbalclub ontstond tijdens een biertje na de wedstrijd het idee om eens een weekend naar Duitsland te gaan voor de oktoberfesten, een heel weekend bier en dames in tirolerjurkjes. ’s Avonds bij het avondeten had ik het hierover met mijn familie en mijn zus zei dat zei een keer voor het vervoer naar een feest een partybus had gehuurd via huur-een-limousine.nl, misschien was dat ook wat voor ons. Na de volgende training hadden we het erover en mijn teamgenoten vonden het een goed idee, omdat wij dan eerst de offertes konden vergelijken. Bij thuiskomst ben ik direct op de site van huur-een-limousine.nl gaan kijken en na het doorlezen van de werkwijze heb ik direct het offerte-aanvraagformulier ingevuld. Voor de volgende wedstrijd had ik alle offertes binnen en deze heb ik uitgeprint en meegenomen, zodat we na de wedstrijd konden kijken welke het beste bij onze wensen aansloot. Na een keuze gemaakt te hebben, heb ik via mijn mail direct een bevestiging gestuurd naar het bedrijf van onze keuze. Het duurde nog een aantal maanden voor het zover was, maar toen het eindelijk zover was, stond de bus netjes op tijd bij de voetbalclub en zijn wij vertrokken naar Duitsland. In de partybus zat de sfeer er direct goed in en wij hebben een super gaaf weekend gehad, met de nodige biertjes en dames in tirolerjurkjes. Bedankt!

Wat zijn de kenmerken van een Partybus?

 

–       Leuke sfeer

–       Leuke zitjes in de bus

–       Gezellige chauffeur

–       Gekoelde dranken

–       Discoverlichting

–       Leuk opgestelde zitjes

–       Rookmachine

–       Karaoke set

(deze punten kunnen uiteraard verschillen per partybus)

Prijzen winnen bij huur-een-limousine.nl

Als u uw ervaring met huur-een-limousine.nl en het gekozen bedrijf met ons wilt delen maakt u elke maand kans om het totale bedrag van de rit terug te winnen.

Facebook actie.

Omdat huur-een-limousine.nl ook op facebook actief is vinden we het leuk als de communie rondom onze facebook pagina steeds groter wordt.

Omdat te doen hebben we hier ook regelmatig een actie op die u kunt delen met uw vrienden en onze website huur-een-limousine.nl te liken. Uit alle likers wordt een keuze gemaakt en kan verschillende prijzen winnen.

De prijzen van onze acties zijn erg uiteen lopend prijzen die we de komende maanden gaan verloten bestaan onder andere uit:

–       Ipad

–       Weekendje weg

–       Busreis terug winnen

–       Dagje sauna

–       Vvv bon

–       Smartphone 

En nog vele andere prijzen. Liken dus!

Review uw ervaring aan Huur-een-limousine.nl

Omdat wij de service van ons platform erg belangrijk vinden zodat we u het best van dienst kunnen zijn. Willen we graag uw ervaring weten zodat wij eventuele ontevredenheden kunnen aanpakken en u in de toekomst met tevredenheid onze service gebruikt.

U kunt denken aan:

–       Snelheid.

–       Overzicht van de mail.

–       Keuze uit bedrijven.

–       Ervaring met een bedrijf.

–       Worden afspraken nagekomen.

–       Geen rare kosten achter af.

–       Zien de bussen er netjes uit.

http://huur-een-limousine.nl/partybus-huren/