NLCSA.nl
Image default
Banen en opleidingen

Een NLP Practitioner opleiding geeft veel inzicht

Trekt neurologie jouw interesse of wil je meer inzicht verkrijgen in het brein? Dan is het volgen van een NLP Practitioner opleiding bij het organisatie- en adviesbureau RaVisie zeer verrijkend. NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. Hierbij staat het effect van denken op gedrag, gevoelens en communicatie centraal. Verdieping in NLP is zeer nuttig wanneer je werkzaam bent al coach, manager, verkoper of trainer, maar NLP kan ook veel inzicht bieden op persoonlijk vlak. Zo is de NLP Practitioner opleiding zeer geschikt wanneer je mogelijkheden zoekt voor persoonlijk ontwikkeling, toe bent aan verandering of verbetering, je op zoek bent naar meer controle over jezelf of wanneer je tegen een probleem aanloopt waardoor je belemmerd wordt.

Opleidingen van kwaliteit

RaVisie biedt opleidingen van hoogwaardige kwaliteit. Naast het feit dat de opleidingen van RaVisie voldoen aan de standaarden van de Society of Neuro Linguistic Programming™, staat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel. De oprichter van RaVisie, Bas Licher, wilt namelijk niets liever dan met mensen werken en hen helpen bij hun persoonlijke ontwikkeling. Kleine groepen en persoonlijke begeleiding staan dan ook centraal. Bovendien is RaVisie het eerste opleidingsinstituut in Nederland met de NLP Master Practitioner opleiding. De NLP opleidingen van RaVisie zijn kort en krachtig en geheel volgens de nieuwste ontwikkelingen van Dr. Richard Bandler; één van de grondleggers van NLP.

Maak kennis tijdens een kennismakingsmiddag of -avond

Denk je dat een NLP Practitioner opleiding iets voor jou is, maar weet je het nog niet helemaal zeker? Breng dan een bezoek aan een kennismakingsmiddag of -avond of ga naar een NLP introductiedag. Deze kennismakingsmomenten organiseert RaVisie regelmatig. De kennismakingsmomenten zijn gratis en vrijblijvend en zijn ideaal om vragen te stellen over NLP zelf of over de opleidingen die door RaVisie worden aangeboden. Heb je vragen? Stuur een e-mail of neem telefonisch contact op met Bas Licher van RaVisie.

https://RaVisie.nl/