NLCSA.nl
Image default
Banen en opleidingen

Effectief en duurzaam matchen met behulp van een cv-database

Vragen jouw opdrachtgevers je om tijdelijk personeel, maar is het lastig voor je om de juiste kandidaten te vinden? Een cv-database kan uitkomst bieden. Een dergelijk platform maakt het je makkelijker om nieuwe talenten te vinden door efficiënt op werkervaring, kwalificaties en werklocatie te selecteren. Werkzoekenden schrijven zichzelf in bij een cv-database en geven daarmee te kennen open te staan voor tijdelijke dienstverbanden. Ikbenbeschikbaar.nl is een snel groeiend platform dat tot FYFF (Find Your Flex Force) behoort en ontvangt dagelijks cv’s van tientallen nieuwe werkzoekenden.

Een altijd actuele databank

FYFF mag zichzelf hét platform noemen met een groot en dynamisch aanbod aan vakmensen. Een cv-databank brengt jou als intermediair met werkzoekenden in contact. Zoals gezegd weten die laatstgenoemden dat zij benaderd kunnen worden door uitzendbureaus voor tijdelijke vacatures. Over de actualiteit van de databank hoef je je geen zorgen te maken; zodra een kandidaat een baan heeft gevonden, geeft hij dit online aan.

Een betaalmodel dat je nooit voor verrassingen stelt

Bij ikbenbeschikbaar.nl kun je altijd rekenen op heldere prijzen. Voor verrassingen hoef je dus niet te vrezen. Om van deze cv-database gebruik te maken, kies je voor een van de vaste abonnementen. Je kunt kiezen tussen een maandabonnement en een jaarabonnement. In beide gevallen betaal je een vast bedrag per periode. Van betaalmodellen die gebaseerd zijn op het vervullen van een vacature of een percentage van het jaarsalaris is dus geen sprake.

Hoe werkt de cv-database van FYFF?

Maak je als uitzendbureau gebruik van deze cv-database, dan bekijk je op Google Maps welke kandidaten zich waar bevinden en filter je vervolgens op werkervaring en diploma’s. Met de extra zoekfuncties zorg je ervoor dat je alleen de allerbeste cv’s voor de betreffende functie gepresenteerd krijgt. En zijn er nieuwe inschrijvingen die aan je zoekcriteria voldoen? Dan wordt je daar automatisch van op de hoogte gesteld.

https://www.ikbenbeschikbaar.nl/