NLCSA.nl
Image default
Beauty en verzorging

Lift in je gezicht

Wanneer de teller voorbij de 30 schiet dan is er voor veel mensen geen houden meer aan. De zwaartekracht houd ons misschien met beide benen op de grond, het werkt ook in op onze huid. De huid zal minder elastisch en slapper worden waardoor rimpels ontstaan. De ene persoon heeft er meer last van dan de andere. Veel factoren kunnen een rol spelen in het proces, denk hierbij aan stress, levensstijl of vermoeidheid.

Juan Ponce de Léon was een Spaanse ontdekkingsreiziger en claimde de perfecte oplossing tegen veroudering gevonden te hebben. Toen hij gouverneur was van het toenmalig Spaanse gebied Puerto Rico vertelde inheemse stammen hem over de Fontijn van de eeuwige jeugd. De fontein zou op het eiland Bimini moeten staan. Toen de Léon zijn gouverneurschap had overgedragen aan de zoon van Christoffel Columbus besloot hij er op uit te gaan. Hij dacht dan ook in 1513 het eiland ontdekt de hebben, al bleek dit later niet helemaal het geval hij had wel een nieuwstuk land ontdekt maar het was geen eiland, het was de tegenwoordige staat Florida die hij ontdekte. De fontijn is helaas nooit gevonden wel is er als eerbetoon een eilandengroep vlakbij de kust naar de legende (bimini) vernoemd.

Een optie die ook in de buurt komt van eeuwige jeugd is een rimpelbehandeling met injectables, althans ik meld niet voor niks in de buurt want na 6 maanden is de behandeling helaas alweer uitgewerkt. Wel is het een stuk effectiever dan een behandeling met crèmes of een stuk veiliger dan een chirurgische ingreep. Liquidfacelift prijzen zijn dan ook een stuk lager dan de kosten voor crèmes of een chirurgische ingreep. Voorbeelden van stoffen die als filler worden gezien zijn botox of hyaluronzuur. De eerste zorgt er voor dat spieren ontspannen waardoor de huid meer rust krijgt, de tweede zorgt er voor dat de huid op bepaalde plaatsen meer opzwelt.

http://www.injectableklinieken.nl/