NLCSA.nl
Image default
Beauty en verzorging

Lippen

Lippen zijn donker gekleurde en gevoelige buitenste delen van de mond. In het latijn worden lippen ook wel labia oris genoemd. Ze zijn aan de binnenkant van je mond verbonden door middel van liphandjes met je tandvlees. De lippen spelen een belangrijke rol bij ons sociaal gedrag, denk maar eens aan spreken, gezichtsuitdrukking of aan zoenen.

Doordat de huid wat dunner is als op andere plekken zullen kwalen het eerst worden opgemerkt bij lippen. Niet alleen tijdelijke dingen zoals een koortslip of iets dergelijks, maar naar mate de tijd vordert zal men ook ouderdom in de lippen gaan merken. Helaas kunnen we er niet aan ontsnpappen en moet iedereen zich er rond zijn of haar dertigste wel aan geloven, de zwaartekracht begint dan namelijk te winnen van de elasticiteit van onze huid, waardoor deze verslapt. In het begin lijkt het allemaal charmant en fijn, maar onzekerheid begint toch vaak te knagen. Gelukkig hebben cosmetische artsen een oplossing en zorgen weer voor volle lippen met injectables. Nee u hoeft echt niet bang te zijn voor dure en risicovolle operaties die veel van uw tijd kosten. Bij een goede fillerbehandeling staat u binnen 15 minuten weer op straat. En wie wil er nou niet binnen 15 minuten 10 jaar jonger uitzien?

Helaas is het wel zo dat sommige privéklinieken het behandelen met fillers zien als een makkelijke manier van geld verdienen. Klanten worden opgezadeld met nutteloze behandelingen en worden opgevuld met waardeloze B-merken die veel minder effectief zijn. Kijk dus goed uit bij wat voor een kliniek u zich laat behandelen, maar zorg vooral dat u zich op uw gemak voelt daar. De beste manier van lipbehandeling is lippen opvullen met hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die ook van nature in ons lichaam voorkomt. Hyaluronzuur houd gemakkelijk veel vocht vast waardoor uw lippen zullen opzwellen en er weer vol en sensueel uitzien. Dit zal je weer jaren jonger laten voelen, maar ook stukken zelfverzekerder en energieker.

http://faceland.nl