Bedrijven

Als ondernemer de administratie het hele jaar op orde

Nlcsa

Wilt u een goede jaarrekening Deventer laten maken? Dan heb je hier zeker aan het juiste adres. Dit is een jaarlijks terugkomende verplichting voor ondernemers. Om dit zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen, moet uw administratie gedurende het hele jaar op orde zijn. Zowel grote bedrijven als kleinere ondernemers hebben hier echter moeite mee. Laat…

Heftruck certificaat vaak niet geldig

Nlcsa

Een moeilijk heftruck certificaat kan soms ook overkomen als iets dat voor altijd geldig is. Helaas is dit in de praktijk niet zo en moet er elke 5 jaar weer iets weer worden opgehaald. Je moet de gehele cursus voor de heftruck certificaat opnieuw doen. Dit wordt vaak niet gezien als iets dat lastiger is….

Steeds meer mensen kiezen voor de overstap naar Laminaat in Rotterdam

Nlcsa

Van oorsprong kiezen veel mensen voor tapijt als hun favoriete vloerbedekking, maar de laatste tijd begint laminaat steeds meer door te dringen op de markt, en ook het populaire laminaat in Rotterdam begint steeds populairder te worden. Dit kan te maken hebben met het feit dat laminaat enkele voordelen heeft ten opzichte van andere vloeren….