NLCSA.nl
Image default
Dienstverlening

Fluoriserende posters laten afdrukken voor een zeer opvallend resultaat

Opvallen met posters wordt steeds moeilijker. Het straatbeeld wordt namelijk steeds drukker en mensen kijken vaak meer op hun smartphone dan om zich heen. Een poster wordt dan al snel over het hoofd gezien. Hoe zorgt u ervoor dat uw boodschap toch opvalt? Een van de mogelijkheden is om voor een fluoriserende poster te kiezen. Deze roze, gele, groene of oranje posters zijn zo fel dat ze doorgaans bijna pijn doen aan de ogen. Opvallen doen ze dan ook zeker! Vooral als u de poster ook nog gaat laten bedrukken met gekleurde tekst. Normaal gesproken kunt u alleen zwarte tekst op fluoriserende posters laten afdrukken. Sneleenposter.nl kan echter ook gekleurde tekst op deze posters printen. Dankzij een speciale techniek trekt de inkt namelijk niet in het papier, maar blijft het erop liggen. Zo ontstaat er een poster met sprekende kleuren die zeker goed gezien wordt!

Ook een groot formaat is een echte eyecatcher

Naast felle kleuren, trekt een groot formaat poster natuurlijk ook de nodige aandacht. Er is echter niet altijd plaats voor een poster op B0-formaat (140 x 100 cm). Gelukkig kunt u bij Sneleenposter.nl ook posters in iets kleinere formaten laten afdrukken. Voor het laten bedrukken van een poster zijn ook de volgende formaten papier beschikbaar:

  • B1: 100 x 70 cm
  • B2: 70 x 50 cm
  • A0: 118,9 x 84,1 cm
  • A1: 84,1 x 59,4 cm
  • A2: 59,4 cm 42 cm
  • A3: 42 x 29,7 cm

Meer posters bestellen is meer korting ontvangen

Naarmate u meer posters bestelt bij Sneleenposter.nl ontvangt u meer korting per poster. Zo betaalt u, ook bij een grote bestelling, niet te veel. Om korting te krijgen hoeft u bovendien niet per se allemaal identieke posters te laten afdrukken. Zolang het om dezelfde type posters gaat met hetzelfde formaat hoeft het design niet steeds hetzelfde te zijn. U kunt dus ook één poster laten bedrukken met een afwijkend ontwerp dan de rest, of allemaal verschillende posters laten printen. De keuze is aan u!