NLCSA.nl
Image default
Dienstverlening

Haal heerlijk vlees in huis en geniet van een malse biefstuk of bavette

Bent u een echte vleesliefhebber en wilt u op zijn tijd genieten van een heerlijke, malse biefstuk? Dan wilt u natuurlijk wel vlees van de beste kwaliteit voor de lekkerste smaak. Hiervoor kunt u naar een slager gaan, maar u kunt ook heerlijk vlees bestellen bij Beef&Steak. Dit bedrijf heeft verschillende soorten biefstuk waarbij het water u snel in de mond loopt. Zij zorgen ervoor dat ze altijd mals vlees hebben en hierbij houden ze rekening met diverse belangrijke aspecten. Natuurlijk is het ras en de leeftijd van het dier belangrijk, maar ook de rijping, het koelproces en de behandeling van de biefstuk is essentieel. Bij Beef&Steak heeft u onder andere de keuze uit biefstuk van een kalf, bizon en een hert.

Ontdek ook het andere vlees van deze specialist

Naast een heerlijke, malse biefstuk kunt u bij hen ook terecht voor een lekkere bavette voor op de barbecue. Bavette is mager rundvlees uit de flank van het rund en staat bekend om zijn malsheid. U kunt dit vlees zelfs rauw eten, maar het is het ideaal voor op de barbecue om uw familie en vrienden mee te verrassen of om zelf van te genieten. Bij Beef&Steak kiest u uit verschillende bavette steaks. Gaat u voor de Ierse bavette, een Black Angus bavette of wilt u een USA grain-fed flank steak uitproberen? U heeft hier genoeg mogelijkheden om het perfecte vlees aan te schaffen voor op de barbecue of voor in de pan.

Bestel het heerlijkste vlees eenvoudig online

Bij Beef&Steak kunt u een heerlijke biefstuk of bavette eenvoudig online bestellen. Zo hoeft u niet meer naar de slager of winkel toe, maar wordt het bij u thuisbezorgd. Op de site van deze specialist vindt u ook verschillende gerechten om te creëren. Loopt het water al bij u in de mond? Maak een keuze uit de verschillende soorten biefstuk of bavette en bestel uw favoriet in de webshop van Beef&Steak.