NLCSA.nl
Image default
Dienstverlening

Incassobureau Voor Particulieren

Incassobureau Voor Particulieren

wanneer u een internet aankoop gedaan heeft maar er wordt helemaalniets afgeleverd. Dan kan u bij een incassobureau voor particulieren terecht. Het gebeurt heel vaak dat mensen via het web een bestelling doen. Deze vervolgens afrekenen maar niets geleverd krijgen. Heel vaak reageren winkels niet op de geuite klachten. Dat is uiteraard niet! zoals het zou moeten verlopen. Ontvang je je geld van de aankoop niet retour? Op dat punt kun je een particuliere incasso uit laten voeren.

Hoe we te werk gaan

De incassoprocedure starten we snel voor u . We schrijven uw debiteur snel aan. Altijd wordt vermeld wat er betaald zal moeten. In de wet zijn particuliere opdrachtgevers uitstekend beschermd. Hierin zijn diverse zaken goed geregeld bij bijvoorbeeld een aankoop via het web. Bent u niet tevreden dan heeft u 14 dagen om de koop terug te draaien. U kunt de spullen terugsturen en uw geld terug eisen.

Dien gratis uw vordering in

Indien uw debiteur niet gevonden kan worden. Of als hij/zij niet kan voldoen. Dan is er ook de mogelijkheid om naar de kantonrechter te gaan. Debiteur moet zich dan melden bij de rechter. Komt hij niet dan wordt het een verstekvonnis. De rechter zal dan vonnis wijzen. Met de uitspraak gaan we beslag leggen. Ook het voertuig van debiteur kan in beslag worden genomen. De zeer hoge kosten zijn voor de debiteur. Schakel daarom snel uw incassobureau voor particulieren in ;  www.billincasso.nl .

X

http://www.billincasso.nl/nl/incassobureau-particulieren.html