NLCSA.nl
Image default
Dienstverlening

Laat een Scope 8 of Scope 10 inspectie uitvoeren door deze specialist

Voor een grondige en deskundige inspectie aan uw elektrische installaties en andere arbeidsmiddelen schakelt u het best een professional in. Zo weet u zeker dat de inspectie goed gebeurt en dat u veilig aan het werk kunt. Omega Inspectie is zo’n specialist die inspecties altijd deskundig, veilig en betrouwbaar uitvoert. Zij hebben al meer dan 30 jaar ervaring in deze branche en hebben al zeker 2000 inspecties succesvol uitgevoerd. Ze kunt u bij hen onder andere terecht voor Scope 8, Scope 10 en Scope 12 inspecties, maar ook NEN 1010 en NEN 3140 voeren ze voor u uit. Daarnaast helpen ze u ook bij de implementatie van veiligheidsnormen en de controle van installatietekeningen. Zo weet u voordat u een installatie laat plaatsen of deze voldoet aan de gestelde veiligheidseisen bij een inspectie.

Voorkom risico’s met een grondige inspectie

Elektrische installaties en arbeidsmiddelen brengen vaak risico’s met zich mee. Deze risico’s kunnen echter eenvoudig ingeperkt worden door middel van een grondige inspectie en onderhoud. Daarnaast is het voor het aanvragen van een verzekering vaak ook noodzakelijk om een Scope 8 of Scope 10 inspectie te laten uitvoeren. Tijdens deze inspecties worden de brandrisico’s en het risiconiveau van uw installaties vastgelegd. Wanneer er mankementen zijn, wordt u door de professionals van Omega Inspectie geadviseerd over de te nemen maatregelen. Deze maatregelen worden bepaald aan de hand van de nieuwe methodiek, zoals beschreven in de Nederlandse Technische Afspraak (NTA).

Vraag een offerte aan

Wilt u risico’s voorkomen en de veiligheid van uw elektrische installaties en arbeidsmiddelen garanderen? Schakel dan Omega Inspectie in om een Scope 8 of Scope 10 inspectie te laten uitvoeren. Zij geven u deskundig advies en helpen u verder met het nemen van maatregelen. Neem telefonisch contact met hen op voor meer informatie, vul het aanvraagformulier in op hun website of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Gerelateerde artikelen

Laat uw injector reinigen en afstellen tegen een eerlijke prijs

Dakrenovatie

Ontvang deskundig advies van een belastingadviseur of accountant nabij Rotterdam