NLCSA.nl
Image default
Electronica en Computers

Een SSD data recovery redt uw bestanden

Na crash weer hoop door SSD data recovery

Wij van Data Recovery Nederland weten als geen ander hoe vervelend het kan zijn om waardevolle bestanden te verliezen. Tegenwoordig maken we constant gebruik van apparaten waar bijvoorbeeld een SSD schijf in zit. Ondanks dat de SSD schijven mechanische onderdelen bevatten en daardoor beter tegen schokken kunnen, kan het nog steeds mis gaan.

Mochten er dan net belangrijke bestanden op staan die uw nergens anders heeft opgeslagen, is dat ontzettend vervelend. Gelukkig is Data Recovery Nederland bekend met deze problemen. Wij zijn gespecialiseerd in het vakkundig en met zorg uitvoeren van een SSD data recovery. Hoe vervelend het verlies ook is, wees niet getreurd. Wij bieden u na een crash weer hoop op het terug krijgen van uw persoonlijke gegevens.

Een SSD recovery bij DRN

Maar hoe gaat zo een SSD recovery nou precies in zijn werk? Dat is heel simpel. Wanneer u na een crash op onze website kijkt, spreekt alles eigenlijk voor zich. Op de website bevindt zich een aanmeldformulier. Daarin beschrijft u onder andere nauwkeurig wat er gebeurd is. U kunt ons natuurlijk ook altijd even bellen, onze medewerkers zullen u dan vriendelijk te woord staan en uitleggen hoe u het formulier kunt invullen. U gebruikt hiervoor het online aanmeldformulier. Na het aanmelden van uw case stuurt u ons uw defecte SSD schijf op. Natuurlijk is het ook mogelijk om deze af te komen geven op ons kantoor. Indien u er voor kiest om deze per post te verzenden is het van belang om deze goed te verpakken. Om misverstanden te voorkomen en uw vraag voor te zijn hebben wij enkele instructievideo’s geplaatst op onze website. Wanneer u deze instructies aanhoudt kan er bijna niets meer misgaan. 

Wanneer wij uw SSD schijf hebben ontvangen gaan wij een diagnose opmaken van uw drive. Na de diagnose hoort u wat er precies moet gebeuren om uw gegevens terug te krijgen. Dat hangt namelijk af van de type schade en de onderdelen die vervangen moeten worden. Onze werknemers nemen dan contact met u op. Wanneer u een akkoord geeft zullen zij over gaan tot het recovery proces. Tijdens het recovery proces gaan onze technische werknemers op zoek naar de bestanden die u heeft verloren en terug wilt hebben. Zonder uw toestemming zullen er geen stappen worden ondernomen. We doen alles in samenspraak met onze klanten. Dit beschouwen wij als vanzelfsprekend. We hebben het immers over vertrouwensgevoelige gegevens. Deze respecteren wij te allen tijde. Bij DRN bent u gegarandeerd van een professionele samenwerking.  

http://www.datarecoverynederland.nl/ssd-recovery.html