NLCSA.nl
Image default
Energie

Groothandel voor LED Lampen

LED Lampen kopen bij Ledvoordeel als zakelijke klant

Naast onze webwinkel voor particulieren fungeert Ledvoordeel.nl sinds haar start ook als groothandel in LED Lampen voor retailklanten en bedrijven. Door het aanbieden van zeer scherpe kortingen op ons assortiment is Ledvoordeel daardoor in staat geweest reeds vele bedrijven aan een geschikt assortiment te helpen. Doordat alle LED Lampen ruim voorradig zijn hoeven klanten zich nooit zorgen te maken dat een bepaalde lamp eventueel niet leverbaar is. Hierdoor is Ledvoordeel een betrouwbare partner gebleken.

LED Lampen ontwikkelen zich in rap tempo

De markt voor LED verlichting ontwikkeld zich in rap tempo. Dit weten we natuurlijk en om die reden houden we de markt nauwlettend in de gaten zodat nieuwe ontwikkelingen in de markt ook zo snel mogelijk wordt doorgevoerd in ons assortiment. Zo blijven particuliere klanten en retail klanten altijd op de hoogte via onze nieuwsbrief en hebben ze ten alle tijden de beschikking over een assortiment met de nieuwste ledlampen waardoor ze altijd de beste koop doen.

Vooruitzichten voor 2013

Voor 2013 wordt verwacht dat vooral de CTA LEDlampen hun opmars gaan maken. Eind vorig jaar werden deze lampen geintroduceerd door Philips waarbij de kleurtemperatuur bij het dimmen veranderd van 2700K naar 2200K waardoor een nog natuurlijker lichtbeeld wordt gevormd. De verwachting is dat ook andere fabrikanten deze techniek in 2013 breed zullen toepassen waardoor er weer vele nieuwe en goedkopere alternatieven op de markt zullen verschijnen.

http://www.ledvoordeel.nl/