NLCSA.nl
Image default
Energie

Warmtepompboiler

Warmtepompboiler of zonneboiler? U staat voor die keuze, maar u twijfelt nog aan wat de beste en meest ecologische wijze is om uw woning te voorzien van sanitair tapwater. Beide boilers hebben zo hun voordelen maar zijn niet geschikt voor iedere woning. We geven u hier een korte toelichting over de kenmerken en voordelen van beide boilers.

Warmtepompboilers

Warmtepompboilers zijn het ideale instrument voor wie de mogelijkheid om de techische voorzieningen die een warmtepompboiler vergen kan uitvoeren. Dit type boiler werkt met hetzelfe principe als dat van de gewone warmtepomp.Net zeoals bij de warmtepomp onttrekt het de warmte uit de nabije omgevingslucht.

Zonneboilers

Zonneboilers bieden een uitstekend alternatief voor wie niet kan kiezen voor een warmtepompboiler, maar toch wilt profiteren van de ecologische voordelen van deze vorm van warmwater productie. De zonneboiler warmt water op via de elektrische stroom die gekppelde zonnepanelen genereren. Beiden zijn uiteindelijk de beste keuze voor iedereen die ecologisch wilt meewerken aan een leefbaardere omgeving.

http://www.warmtepompboiler.net/