NLCSA.nl
Image default
Financieel

Dubieuze Debiteuren

Dubieuze Debiteuren Ontmaskerd

Elke ondernemer krijgt er helaas vroeg of laat mee te maken; https://incassobureau.blog/. Klanten die zich voordoen als eerlijke kopers maar wanneer er geleverd is, hoor of zie je er niets meer van. Voorkomen kun je het niet maar je kunt er wel alert op zijn.

Zo is het verstandig om nieuwe klanten, klanten die voor de eerste keer iets bij je bestellen niet zondermeer op krediet te leveren. Het is verstandig om deze debiteur eens door te lichten. Dat kun je doen door ze eens te Googlen maar nog beter is een kredietinformatie rapport aan te vragen, bijvoorbeeld bij incassobureau Bill. Zo kun je veel rotte appels er uit filteren.

Goed bedoeld maar toch Dubieus

Sommige debiteuren komen met de beste bedoelingen zaken met je doen. Het kan uiteraard altijd verkeerd gaan waardoor een debiteur, onbedoeld, in financiële moeilijkheden geraakt. Zo komt die goede klant toch in de hoek van https://incassobureau.blog/ terecht. Dit kan je niet altijd voorkomen maar door alert te zijn, ben je er wel op voorbereid.

Zo kun je vraagtekens zetten bij debiteuren die ineens veel meer gaan bestellen dan ze voorheen gemiddeld deden. Blijven betalingen langer uit dan voorheen? Trek ook dan aan de bel bij je debiteuren. Laat krediet niet te ver oplopen, stel een grens. Kredietlimiet bereikt? Dan eerst betalen voordat er nog meer geleverd wordt.

Incassobureau Inschakelen

Ook het inschakelen van een incassobureau of deurwaarder wordt nog wel eens te lang vooruitgeschoven. Zeker door ondernemers uit het MKB. Dubieuze debiteuren geef je beter niet te lang uitstel, u bent vaak niet de enige schuldeiser. Degene die het eerst aan de bel trekt, het hardste roept, wordt doorgaans ook het eerst uitbetaald. Om er maar van af te zijn.

Schakel incassobureau Bill vandaag nog in voor de debiteuren die u dubieus vind en u wellicht in de problemen (gaan) brengen.

X

https://incassobureau.blog/