NLCSA.nl
Image default
Financieel

Goedkoop auto leasen zakelijk

Goedkoop auto leasen en auto leasen zakelijk

Auto leasen zakelijk
Dat u niet te veel geld kwijt wilt zijn aan uw leaseauto’s is helder. Maar hoe krijgt u het voor elkaar om de auto of auto’s te leasen tegen de meest gunstige condities. De vraag die daarbij beantwoord moet worden is ten eerste welke vorm van lease u wenst. Leasen kan namelijk op verschillende manieren, en de leasevoorwaarden hangen af van het type leasevorm dat u kiest.

Goedkoop auto leasen
Bij het leasen van een of meerdere bedrijfsauto’s moet u zich vooral niet blind staren op de kale leaseprijs. Ook bij leasen geldt dat goedkoop op termijn nogal geens duurkoop kan zijn. Het leasen van bedrijfsauto’s kan namelijk gevolgen hebben voor de liquiditeit en solvabiliteit van uw onderneming. Wanneer een balans door een verkeerde beslissing met betrekking tot het leasen van een auto in onbalans raakt bent u direct een stuk verder van huis. Kiest u voor Financial lease dan kan dit fiscale voordelen opleveren omdat u kunt profiteren van investeringsaftrek. Een gedeelte van het aanschafbedrag is in dat geval belastingvrij. Een nadeel van financial lease heeft te maken met het feit dat u bij deze vorm van leasen de auto financiert en op die manier juridisch gezien de eigenaar bent. Daardoor drukt de leaseauto als bezit op uw balans.

Laat u informeren door Autoleasecentrale
Om te voorkomen dat u onverhoopt toch een leasevorm afsluit die ongunstig voor u uitpakt is het belangrijk om u door een specialist te laten informeren over de mogelijkheden. Die specialisten werken bij Autoleasecentrale en zij zullen in overleg met u kijken welke vorm het beste bij uw omstandigheden en wensen past. Door hun ervaring met het afsluiten van leaseovereenkomsten zien zij direct welke addertjes er mogelijk onder het gras zitten. Voor u is het wel zo prettig als u daar op gewezen wordt voordat u een overeenkomst afsluit.

 

http://www.autoleasecentrale.nl