NLCSA.nl
Image default
Geschenken

Videogastenboek

Voor bruiloft of feest een videogastenboek huren

Een heel grappig en origineel idee voor een bruiloft is het huren van een videozuil. Dit kan gedaan worden bij het beste verhuurbedrijf van felicitatie-apparatuur: videopaal. Uw gasten kunnen in de plaats van een handtekening zetten in een gastenboek, een videoboodschap inspreken. Na afloop van de bruiloft worden alle videoboodschappen op DVD gebrand en thuisgestuurd. Een onbetaalbare herinnering die je nog vaak terug zult kijken en waar je waarschijnlijk keer op keer smakelijk om moeten lachen! Het bruidspaar feliciteren, op het eind van de avond bedanken voor de avond of een heel stukje opvoeren met een grotere groep! De opname wordt beëindigd wanneer je op stop drukt. Er komt nu in beeld dat de video is opgeslagen en de volgende gast kan iets inspreken.

Ik wil een videozuil bestellen

De videopaal voor elk feest en evenement. Met het videogastenboek van videopaal op je feest, kunnen gasten zelf hun felicitaties voor je inspreken. Reserveer nu het videogastenboek online voor jou feest. Je huurt het apparaat voor een dag en krijgt naderhand de DVD thuisgestuurd. Videopaal hanteert een totale prijs. De videozuil huren voor je bruiloft bestellen gaat heel simpel. Vul op de website je gegevens in en er wordt zo snel mogelijk contact gezocht. Je krijgt zelfs je eigen foto op het beginscherm, dvd en dvd hoes. ook het dvd menu beschikt over een handige menu selectie. Al uw vrienden, kennisen, collega’s en relaties bij elkaar om uw feest te vieren. Jammer dat u zelf vaak onvoldoende tijd heeft om alles mee te maken.

Het originele gastenboek voor je huwelijk

Een digitaal fotogastenboek of videogastenboek zorgt ervoor dat u niets meer hoeft te missen van uw eigen feest. Beleef uw feest keer op keer. Onze bruiloftzuil zijn een paar extra ogen en oren en zorgt er voor dat u niets hoeft te missen van uw eigen feest. Een unieke blijvende herinnering met spontane reacties en persoonlijke boodschappen van uw gasten.

http://videopaal.nl