NLCSA.nl
Image default
Gezondheid

Acai Bessen Dieet

Het Acai Bessen Dieet is op dit moment erg populair. Acai Bessen voor ervoor dat je afvalt. Het is wel de bedoeling daar je daarnaast ook genoeg beweging krijgt en op je eten let. Veel mensen noemen het Acai Bessen Dieet ook wel het wonderdieet. Hieronder lees je wat het Acai Bessen Dieet nou precies is en hoe Acai Bessen werken.

Wat houdt het Acai Bessen Dieet in?

Het Acai Bessen Dieet is een dieet waarbij je Acai Bessen moet eten. Naast het eten van Acai Bessen is het ook belangrijk dat je volgende beweegt en gezond eet. De combinatie van bewegen, gezond eten en het eten van Acai Bessen, zal er voor zorgen dat je gewicht verliest. De Acai Bessen versnellen dus eigenlijk het afval proces.

Wat zijn Acai Bessen?

Acai Bessen zijn kleine paarse vruchten die goeien in Zuid Amerika, met name in Brazilië. De Acai Bes groeit aan planten die soms wel 25 meter hoog zijn. De Acai Bessen zitten boordevol natuurlijke gezonde vitamines en zijn niet alleen goed voor hun afslankende werking, maar Acai Bessen hebben ook een positieve invloed op je huid en stofwisseling.

Acai Bessen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen:

  • Vers, bevroren of gevriesdroogd
  • Sap
  • Poedervorm
  • Capsules

De Acai Bessen zijn dus in verschillende vormen verkrijgbaar maar zijn niet overal te koop. De verse, bevroren of gevriesdroogde Acai Bessen zijn meestal verkrijgbaar in de supermarkt en kun je gebruiken in een smoothie of in yoghurt. Acai Bessen sap is lastiger te verkrijgen omdat deze vorm van de Acai Bessen erg geconcentreerd is, en daardoor moeilijk houdbaar is. In poedervorm is de Acai Bes te gebruiken in bijvoorbeeld een smoothie en de Acai Bessen capsules zijn makkelijk in te nemen.

http://acaibessendieet.nl/