NLCSA.nl
Image default
Gezondheid

Loeplamp voor meer lees- en werkplezier

Kunt u de kleine letters niet meer zo goed lezen? Of zoekt u bij het knutselen of handwerkjes naar het oog van de naald? Bepaalde type letters of fijne handwerkzaamheden kunnen soms voor het oog wat lastig leesbaar of te zien zijn. Een loeplamp vergroot voor u het beeld waardoor u makkelijker kunt lezen of makkelijker fijne handwerkzaamheden uit kunt voeren. Gun uzelf meer leesplezier en knutselplezier, de loeplamp geeft u de vergroting die u nodig heeft en is goed bruikbaar in minder verlichte en donkere omgevingen. 

Loeplamp vergroot en verlicht uw werk 

Een loeplamp kunt u gemakkelijk bestellen via een webwinkel of bij een van de winkels bij u in de buurt. De loeplamp komt met een vergroting van 1,75x en een lamp van maar liefst 28 Watt. Dit is precies goed om uw brieven, boeken, kranten, puzzels of werk gemakkelijk, scherper en comfortabel te lezen. 

Ook komt de loeplamp op een statief, deze is gemakkelijk in gebruik en zorgt ervoor dat u op iedere hoogte gemakkelijk kunt lezen. Dit statief is zeer wendbaar en heeft een tafelklem of een verzwaarde voet zodat deze altijd stabiel bij u op tafel staat. Door de wendbare arm is de loeplamp zeer gebruiksvriendelijk. 

Waar kunt u een loeplamp voor gebruiken? 

Een loeplamp wordt over het algemeen gebruikt om te lezen, maar ook voor onderzoek of (hand)werken. Een loeplamp is een loep met een glas van 17,5 cm waardoor dit een relatief grote oppervlakte kan vergroten. Het licht zorgt ervoor dat uw boek, brieven of werk goed verlicht is en mede hierdoor kunt u uw werk preciezer en duidelijker zien.  

De loeplamp zorgt voor een vergroting en verlicht uw werk, dit alles om u meer werk- en leesplezier te geven. Dit maakt de loeplamp een echte aanwinst.

http://www.allzorg.nl/Zien/Loeplampen