NLCSA.nl
Image default
Gezondheid

Op zoek naar de apotheek van wacht?

Dokter, tandarts en apotheek van wacht in 1 klik op je scherm

Natuurlijk kan je naar de dichtstbijzijnde apotheker rijden om te kijken of er uithangt wie vandaag de apotheek van wacht is, maar waarom zou je dat doen als je van thuis uit in 1 klik kan zien waar je naartoe moet? Het bespaart je niet alleen overbodige kilometers, maar ook heel wat tijd!

Op Zivi.be staat een heleboel praktische zorginformatie samengevat op 1 overzichtelijke website. Je kan er trouwens niet alleen terugvinden wie de dokter, tandarts of apotheek van wacht is in je gemeente, je vindt er ook een heleboel andere praktische zorginformatie.

Ben je bijvoorbeeld geneesmiddelen gaan halen bij de apotheek van wacht, maar je hebt de bijsluiters van je andere geneesmiddelen niet meer bij de hand en je bent niet 100% zeker dat je ze samen mag gebruiken? Op Zivi kan je voor bijna alle geneesmiddelen in enkele seconden de juiste bijsluiter oproepen. En je hebt meteen de Nederlandstalige versie bij de hand!

Ook voor niet-dringende medische zorgen heeft Zivi heel wat praktische zorginformatie voor je klaar staan. Zoek maar eens een zorgverlener in je buurt op. Dat kan een klassieke huisarts zijn, maar ook van specialisten heb je meteen contactgegevens, extra informatie over de praktijk, de expertise en zelfs reacties van anderen te pakken.

De snelste weg naar dringende zorg, begint op Zivi.be!

http://www.zivi.be