NLCSA.nl
Image default
Groothandel

Onthardingszout is dé oplossing tegen kalk in machines

Bij machines die gebruikmaken van water kan er al snel kalkaanslag ontstaan. Deze aanslag is ook vaak te zien in leidingen. Dit is erg vervelend omdat de machine hierdoor soms minder goed functioneert. Ook kan dit later voor grotere problemen zorgen: de machine kan namelijk verstopt raken. Dit kan voorkomen worden door een waterontharder met onthardingszout te gebruiken.

Onthardingszout gaat kalk tegen

Kalk ontstaat door water waar veel calcium inzit. Dit wordt ook wel hard water genoemd. Het is niet mogelijk om de hardheid van het water zelf te reguleren. Dit is compleet afhankelijk van de regio waar u woont en het water dat daar aangeboden wordt. Om hard water tegen te gaan kunt u een waterontharder installeren en daar onthardingszout in gebruiken. Het zout werkt als een filter en maakt van hard water zacht water. Hierdoor wordt de machine gereinigd en zal kalkaanslag in de toekomst voorkomen worden.

Betere functionaliteit van machines

Kalk kan machines flink aantasten. Door de ophoping van kalk kunnen er verstoppingen gecreëerd worden. Doordat de machines minder goed werken, zal ook het energiegebruik toenemen. Daarnaast zullen schoonmaakmiddelen ook minder goed oplossen in water wanneer er kalk aanwezig is. Het is dus er belangrijk om kalk tegen te gaan met onthardingszout. De machine zal dan weer beter zijn werk kunnen doen en u zal meteen de resultaten zien.

De beste kwaliteit onthardingszout van echte experts

Er wordt veel onthardend zout aangeboden op de markt. Het is echter wel van belang om zout van goede kwaliteit aan te schaffen. H. van Namen B.V biedt de beste kwaliteit onthardingszout aan waarmee u verschillende soorten machines kan ontkalken. Heeft u vragen over welk zout geschikt is voor uw ontharder? Neem dan gerust contact op met H. van Namen B.V. Door hun expertise zullen zij u snel en goed kunnen helpen.

https://www.vannamen.nl/