NLCSA.nl
Image default
Hobby en vrije tijd

Candy Crush Soda Saga spelen?

Candy Crush Soda Saga is een nieuwe variant van het populaire spelletje Candy Crush Saga. Spelontwikkelaar King kwam vorig jaar met deze nieuwe variant die veel lijkt op het origineel maar toch afzonderlijk gespeeld kan worden. Het leek in eerste instantie een beetje een rare zet van King omdat het spel zoveel lijkt op het origineel maar als je Candy Crush Soda eenmaal gespeeld hebt dan begrijp je waarom King met deze nieuwe verfrissende versie van Candy Crush is gekomen.

Candy Crush Soda Saga spelen

Bij Candy Crush Soda Saga Saga is het de bedoeling dat je Kimmy helpt met haar zoektocht naar haar zusje Tiffi. Onderweg moet je allerlei opdrachten / levels zien te behalen om verder te komen in het spel. De 2 spelvarianten Candy Crush Soda Saga en Candy Crush Saga lijken in de basis erg veel op elkaar maar zijn toch elk apart te spelen. Candy Crush was immers al een enorm succes dus vandaar dat de basis hetzelfde is gebleven. Zo moet je, net als bij het origineel, in Candy Crush Soda ook 3 of meer snoepjes naast elkaar weg zien te spelen. Dit kun je doen door de snoepjes in het speelveld met elkaar van plek te verwisselen. Er zijn alleen wel veel nieuwe combinatie mogelijkheden toegevoegd bij de nieuwe variant van Candy Crush. Ook bevat het spel nieuwe powerups en naast snoepjes kunnen er nu ook frisdrankflessen gecombineerd worden. Tijdens het spelen moet je er voor zorgen dat het frisdrank niveau van een bepaald level stijgt. Dit heeft weer een positieve werking op de overgebleven snoepjes zodra je een aantal snoepjes wegspeelt.

Candy Crush Soda tips en cheats

Candy Crush Soda is nog niet zo heel lang op de markt dus er zijn nog niet zoveel cheats beschikbaar. Wel kunnen we alvast een aantal leuke tips meegeven. Wanneer je bijvoorbeeld de tijd van je mobiele telefoon of ipad/tablet een paar uur vooruit zet, worden je levens automatisch aangevuld. Uiteraard moet je daarna de tijd op je toestel wel weer terugzetten. Je kunt ook proberen om het spel van je telefoon of ipad/tablet te verwijderen en opnieuw te installeren. In sommige gevallen worden je levens dan ook aangevuld. Hou er wel rekening mee dat het spel dan gekoppeld moet zijn aan Facebook omdat je anders al je gegevens kunt verliezen en opnieuw moet beginnen bij level 1. Ben je op zoek naar meer tips en cheats? Ga dan naar candycrushsoda.nl.

Candy Crush Soda Saga downloaden

Wil je meer weten over dit populaire nieuwe spelletje van King of wil je Candy Crush Soda Saga downloaden? Ga dan naar de website Candycrushsoda.nl voor meer informatie of download Candy Crush Soda in een paar eenvoudige stappen op je telefoon of tablet/ipad via GooglePlay of Itunes. Daarnaast is Candy Crush Soda Saga gratis te spelen via Facebook.

 

 

http://candycrushsoda.nl/