NLCSA.nl
Image default
Hobby en vrije tijd

Geef je uitgaansleven een boost dankzij speeddaten!

Voel je je soms wat vastgeroest aan dezelfde vriendengroep, dezelfde cafés en dezelfde uitstapjes? Waarom zou je dan niet eens iets anders proberen? Ga op speeddate! De uitgelezen kans om nieuwe mensen te leren kennen in een uniek kader!

In een speeddate ontmoeten 7 mannen en vrouwen elkaar in sessies van 7 minuten per persoon. Op die manier krijg je voldoende tijd om een eerste indruk te krijgen van elkaar en gezellig een praatje te slaan. Wanneer het wederzijds klikt met iemand, krijg je achteraf de contactgegevens van je match en kan je er verder mee afspreken voor een tweede date en wie weet nog meer.

Speeddaten is een hip en hedendaags concept in Vlaanderen. Steeds meer singles proberen het uit en dat op alle leeftijden. Je kan speeddaten vanaf 18 tot 65 jaar, ingedeeld in passende leeftijdsgroepen, zowel voor mannen als vrouwen. In tal van Vlaamse steden is er al speeddating. Zo kan je vandaag al gaan in Gent, Antwerpen, Mechelen, Brugge, speeddating Leuven, Kempen, Meise en speeddate-injebuurt.be.

Wil je dus eens een origineel avondje uit en even weg zijn van wat je al zo lang gewoon bent? Kom dan zeker eens speeddaten. Je ontmoet tal van nieuwe mensen op korte tijd en wie weet zit er wel een mooie toekomst voor je in met jouw match. Kijk snel voor een speeddate bij jou in de buurt!

http://www.speeddatingvlaanderen.be