NLCSA.nl
Image default
Vakantie

Camping Drenthe

Op zoek naar een camping? Drenthe biedt alles!

Als je dol bent op kamperen, ben je vast al vaak op zoek geweest naar een camping. Drenthe biedt alles waar een fervent kampeerder naar op zoek is. Het is geen eenvoudige, de weg naar de ideale camping. Drenthe heeft daarom handige websites waarop je een goed overzicht krijgt van de verschillende opties. Dankzij het internet kan je selecteren waar je naar op zoek bent en hoef je geen beschrijvingen te lezen van terreinen waar je toch niet in geïnteresseerd bent. Sinds dit medium bestaat, is het makkelijker om te zoeken naar een camping. Drenthe heeft veel verschillende dingen te bieden en online vind je al snel wat precies bij je past. Je zoekt waarschijnlijk andere bestemming wanneer je kinderen hebt dan wanneer je een jong stel bent. Wat je ook zoekt in een camping, Drenthe biedt datgene wat het beste bij jullie wensen past.   

Een leuke camping: Drenthe heeft dit voor iedereen

Wat je verwacht van een vakantie, is helemaal afhankelijk van je gezelschap. Als je op vakantie gaat met kinderen, zoek je speciale dingen voor hen op een camping. Drenthe heeft vele dingen die er te ontdekken vallen voor kinderen. Zo zijn er kampeerterreinen waar bijvoorbeeld een zwembad, speeltuin of animatie-team aanwezig is. Het is heerlijk als kinderen zichzelf kunnen vermaken op vakantie, zodat je niet elke dag zelf activiteiten hoeft te verzinnen. Als je er een dagje op uit wilt, dan kunnen je kinderen in deze provincie hun hart ophalen. Er zijn zoveel activiteiten te vinden, dat je gegarandeerd het volgende jaar weer terugkomt. Oftewel, ben je op zoek naar een kindvriendelijke vakantie op een leuke camping? Drenthe is de perfecte optie. Natuurlijk gaat niet iedereen met kinderen op vakantie en misschien schrikt een plek met veel voorzieningen voor kinderen je dan af. Dat hoeft absoluut niet nodig te zijn, want de meeste kampeerterreinen zijn verdeeld in verschillende veldjes, zodat je ook op een rustiger gedeelte terecht kunt komen. Dus: als je met z’n tweeën op vakantie gaat, zoek je andere dingen in een camping: Drenthe is ook de ideale bestemming voor dit soort vakanties. Het biedt rust en ruimte, maar ook veel gezelligheid. In de kleinere dorpjes kun je nog echt het gevoel van een knusse gemeenschap ervaren en zien hoe traditionele gebruiken bewaard zijn gebleven. Ook aan cultuur is geen gebrek, zowel in de zin van geschiedenismusea als in kunstgaleries. Natuurlijk mag een bezoek aan een hunebed niet ontbreken.

Wat is er verder te doen?

Natuurlijk is een vakantie niet alleen maar verblijven op een camping, Drenthe heeft nog veel meer te bieden. Een absolute aanrader is om de omgeving te gaan verkennen. Dit kan natuurlijk met de auto, maar de beste manier om echt van de omgeving en de natuur te genieten is om met de fiets of lopend op pad te gaan. Verveel je je snel als je je plekje hebt gevonden op de camping? Drenthe zorgt ervoor dat je je geen moment hoeft te vervelen. Er zijn namelijk genoeg andere activiteiten te doen in de omgeving dan alleen wandelen of fietsen. Er zijn leuke dorpjes te vinden door heel de provincie, met authentieke dorpswinkeltjes waardoor je het gevoel krijgt dat de tijd heeft stilgestaan. Verder kun je ook heel veel actieve uitstapjes ondernemen, zoals klimmen, kanoën, of paardrijden. Zo vliegt de vakantie voorbij! Natuurlijk zijn ook het dierenpark Emmen en de steden Assen, Groningen en Zwolle dichtbij. Het fijne van in Nederland blijven, is ook dat je niet lang onderweg bent, want op vakantie gaan is niet voor iedereen zo ontspannen. Sommige mensen vind het idee van uren onderweg zijn om de bestemming te bereiken vreselijk. Als je in Nederland blijft, hoe je niet ver rijden om aan te komen op de camping, Drenthe is namelijk al snel bereikt! Ideaal als je het ook gezellig vindt als familie of vrienden langs komen tijdens de vakantie. Omdat deze provincie zich onderscheidt door de mooie natuur en de heide, heb je wel echt het gevoel van op een andere plek zijn, ver weg van de dagelijkse dingen. Echte kampeerders weten dat het heerlijk is om te staan op een beschutte plek op een camping. Drenthe staat natuurlijk bekend om de bossen, dus een beschutte plek vinden zal geen probleem zijn. Hoewel veel Nederlanders dol zijn op een vakantie op de camping, Drenthe blijft een provincie die nog door veel mensen niet is ontdekt. Eigenlijk is dat vreemd, want deze provincie heeft zoveel te bieden. Misschien komt het omdat veel mensen toch naar het zuiden kijken. Maar ook Nederland heeft in het voorjaar en de zomer heerlijke dagen, dus daarvoor hoef je echt niet naar het zuiden, of uren in de auto te zitten. Het is toch gek hoe de mooiste plekjes zo vlakbij kunnen zijn. Misschien juist wel omdat mensen er nog niet massaal naartoe gaan. Deze provincie is de ideale plek voor mensen die op zoek zijn naar een echt leuke camping: Drenthe biedt veelzijdigheid en een prachtige omgeving om te verkennen. Dat alles op een mooi kampeerterrein waarop je de luxe van thuis niet hoeft te missen als je dat niet wilt. Je zult tegen iedereen zeggen, na een vakantie in deze provincie op een gezellig camping: Drenthe is een geweldige bestemming voor iedere kampeerder. Kijk dus vandaag nog op www.campingdeberken.nl!

http://www.campingdeberken.nl/camping-drenthe/chalet-drenthe/