NLCSA.nl
Image default
Vakantie

Motorreizen en motorvakanties voor de echte motorrijder

Als je van motorreizen houdt, en vooral motorvakanties houdt dan moet je even verder lezen. De motorreizen Andorra en Pyreneeën is bij menig motorliefhebber bekend, maar hoe ziet die trip er nu eigenlijk uit?

Het prachtige dwergstaatje Andorra wordt beschouwd als een waar motorparadijs. Waarom? Omdat je er te maken krijgt met uitdagende bergtoppen, prachtige uitzichten, diepe dalen, verlaten weggetjes en steile heuvelruggen. Kortom, je vindt er actie en tegelijkertijd een adembenemende omgeving. Andorra ligt in de oostelijke Pyreneeën tussen Frankrijk en Spanje in en is onder andere uniek in Europa omdat haar laagste punt niet onder de 900 meter komt.

Tijdens een motorreis in Andorra kun je in ieder geval en prachtige natuur verwachten. In La Massana zijn schitterende bergtoppen te vinden, terwijl in Encamp een paar grote meren liggen te wachten. Op veel plekken is verfrissend mineraalwater te vinden en ook ijzererts en lood behoren tot de natuurlijke schatten. Bij Grau Roig in Encamp is de meeste nog ongerepte natuur te vinden en kun je genieten van pure schoonheid.

Verschillende hotels in Andorra zijn bedacht op motorrijders en speciaal ingericht voor motorreizen en bieden goede overnachtingsmogelijkheden. Je kunt ervoor kiezen om verschillende hotels te nemen of één hotel te boeken vanuit waar iedere dag uit tal van mooie routes kan worden gekozen. Daarnaast zijn er ook bijvoorbeeld zevendaagse of achtdaagse rondreizen die geheel verzorgd worden, zodat je alleen nog maar hoeft te genieten.

Als je er echter niet van houdt om aan een schema vast te zitten en met verschillende mensen te rijden, is het ook gemakkelijk om zelf je route te bepalen. In dat geval zijn de navigatiesystemen die er te huur zijn erg makkelijk. Voor € 10,- per dag zijn er al navigatiesystemen te krijgen en deze bevatten ook nog eens voorgeprogrammeerde routes, zodat je de door de mooiste plekjes rijdt, tijdens deze motorreizen.

http://www.tbtravel.nl/