NLCSA.nl
Image default
Vakantie

Weekendtas

Er doen zich in het leven altijd wel situaties voor dat u ergens anders overnacht en spullen mee moet nemen. Een weekendtas is daarbij onmisbaar. Behalve bergruimte, is het natuurlijk ook belangrijk dat u er altijd goed uitziet. Of u nu gezellig een weekendje weg gaat of een zakenreis gepland heeft, met de stijlvolle leren weekendtassen van werkelijk Italiaans vakmanschap, straalt u altijd luxe en verfijning uit.

Alle weekendtassen zijn handgemaakt en gemaakt van echt leer. De verschillende maten en de vele beschikbare kleuren zorgen ervoor dat u precies de weekendtas vindt die bij uw situatie past. U zult altijd genoeg bergruimte hebben voor alle spullen die u nodig hebt op reis en u zult zich er ook nog goed bij voelen.

De combinatie van de hoge kwaliteit van de gebruikte huiden en de elegante afwerking zorgen voor een verbluffend eindresultaat waarvan u zeker versteld zult staan. Een weekendtas gemaakt met scherp oog voor detail en uitgerust met de meest luxe accessoires is de norm. Door de uitstekende kwaliteit en de klassieke, tijdloze designs, zijn de weekendtassen uiterst duurzaam en zult u van deze tassen vele jaren plezier hebben. Wanneer u eenmaal gewend bent aan de hoogstaande kwaliteit van deze weekendtassen, zult u nooit meer anders willen en wordt reizen een waar plezier. Alles bij de hand in één elegante tas waarmee u zeker wat hoofden zult laten draaien. Kwaliteit, duurzaamheid, luxe en schoonheid in één. Ware luxe en stijl door middel van waar vakmanschap. Wat wilt u nog meer?

https://www.marington.nl/tassen/weekendtassen/