NLCSA.nl
Image default
Verbouwen

Bespaar geld en kies ervoor uw gietvloer zelf te doen

Uw gietvloer zelf doen kan veel geld besparen en u daarnaast een trots gevoel geven. U kan immers elke dag genieten van uw eigen werk. Omdat een gietvloer zelf doen niet moeilijk is, is dit een keuze die vaker wordt gemaakt. Waarom zou u geld uitgeven aan iemand die het voor u doet, terwijl u het zelf ook kunt? Twijfelt u aan uw eigen vaardigheden, dan kan het volgen van een workshop bijvoorbeeld handig zijn. Als u uw gietvloer en benodigde materialen koopt bij Decochip, kunt u zelfs gratis een workshop volgen. Daarnaast staan er op de website instructievideo’s, dus ook zonder workshop kunt u zelf uw gietvloer doen.

Is een PU gietvloer de vloer voor u, of gaat u voor de epoxy gietvloer?

Als u de keuze heeft gemaakt voor een gietvloer, zijn er nog veel andere keuzes te maken. Zo is er bijvoorbeeld de keuze tussen een PU gietvloer en een epoxy gietvloer. Waar een gietvloer van polyurethaan wat zachter en elastischer is, is een epoxy gietvloer juist harder en minder elastisch. Beide hebben zo hun eigen toepassingen. Voor een werkvloer die intensief gebruikt wordt, is een epoxy gietvloer aan te raden. In huis heeft vaak de PU gietvloer juist de voorkeur. Doordat deze zacht en warm aanvoelt, is het een fijne vloer voor in huis. Beide gietvloeren zijn goed te combineren met vloerverwarming.

Laat u informeren bij een specialist

Alles wat u wilt weten over de eigenschappen van gietvloeren, het aanbrengen van gietvloeren en de daarvoor benodigde materialen, vindt u bij Decochip. Deze webshop heeft alles op het gebied van afwerking. Naast de uitgebreide informatie en instructievideo’s op de website over het zelf doen van uw gietvloer, kunt u ook altijd contact opnemen met uw vragen. Doordat de producten direct uit de fabriek worden geleverd, koopt u hier uw gietvloer en de nodige materialen ook nog eens voor de beste prijs.