NLCSA.nl
Image default
Vervoer en transport

Een gps tracker voorkomt grote problemen.

Oudere mensen die aan het dementeren zijn, het is een steeds groter wordend probleem in onze samenleving en veel mensen weten zich er geen raad mee. Vaak kijken hun kids machteloos toe hoe hun ouders beetje bij beetje langzaam dementeren en continue verdwalen in hun jeugdige gedachten. Vol met zorg en hoop zien ze dit proces voltrekken en willen de kwaliteit van het leven zo hoog mogelijk houden. Dit kan met een gps tracker van vindmijterug.

Zorgbehoevende mensen.
De achtergebleven kinderen willen hun ooit ouders niet in een instelling of bejaardehuis wegduwen, maar zijn wel bang dat hun ouders vreemde dingen doen als ze in een dergelijke toestand thuis blijven wonen. De ondernemers van vindmijterug.nl roepen op een dementerende ouder of familielid een gps tracking apparaat om te doen. Dankzij dit track and trace volgsysteem kan de familie dan exact zien waar de persoon zich bevind en behoud de ongelukkige oude man al zijn vrijheden, die belangrijk zijn voor een kwalitatief leven.

Recent nieuws.
Laatst is het zelfs gebeurd dat een oudere vrouw de weg kwijt was tijdens een wandeling op het strand.  Gelukkig waren zijn familieleden goed voorbereid en kon de man met een simpel smsje getraceerd worden. ‘Zonder deze gpstracker waren we waarschijnlijk nog dagen aan het zoeken naar de persoon in kwestie. We kunnen deze volgsystemen zeker aanraden voor zwakkere personen, mits ze op een juiste manier worden gebruikt.’ De gps trackers zijn te koop op vindmijterug. 

http://www.vindmijterug.nl