NLCSA.nl
Image default
Vervoer en transport

Maak je droom waar en bestuur je eigen vliegtuig bij vliegveld Hilversum!

Is het altijd al een droom van je geweest om zelf een vliegtuig te besturen? Bij vliegveld Hilversum kun je deze droom uit laten komen. Onder begeleiding van professionals ga je de lucht in en bestuur je zelf het vliegtuig. Met een prachtig uitzicht over Hilversum, de Loodrechtse plassen en de oude vliegbasis Soesterberg kun je genieten van een fantastische vlucht die je nooit zult vergeten en nog lang over na zult praten.

Vliegveld Hilversum is een enorm gezellig en gemoedelijk vliegveld. Het is dan ook niet voor niks een van de meest bezochte vliegvelden in Nederland als het gaat om de kleine luchtvaart. Dit jaar bestaat het vliegveld al 75 jaar. Tijdens de 2e wereldoorlog diende het vliegveld als basis voor gevechtsvliegtuigen. Na de oorlog werd het vliegveld geopend door Prins Bernhard voor de kleine luchtvaart. Momenteel gaan er met name veel lesvliegtuigen de lucht in een worden er veel pleziervluchten georganiseerd. Elk jaar gaan er ongeveer 40.000 vliegtuigen de lucht in vanaf dit vliegveld. Het vliegveld staat onder andere bekend om haar mooie grasbanen omdat dit het vliegveld een gezellig en sfeervol karakter geeft. Daarnaast ligt het vliegveld Hilversum erg centraal in Nederland en is het dan ook vanuit alle hoeken van Nederland makkelijk bereikbaar.

Met name tijdens de zonnige dagen wordt het vliegveld veel bezocht. Ook wanneer je niet wilt vliegen, is er van alles te doen en te zien. Zo kun je bij het restaurant Hilversum Airport terecht voor een lekker bakje koffie of een hapje eten. Ondertussen kun je genieten van het uitzicht van vliegtuigen die opstijgen of landen. Naast deze culinaire attractie is het ook mogelijk om een actieve historische vloot te bekijken. Wanneer je zelf niet wilt leren vliegen, kun je ook een rondvlucht Hilversum boeken. Tijdens deze rondvlucht Hilversum laten we je alle mooie plekjes rondom Hilversum zien. Genoeg te doen dus!

http://www.vliegveld-hilversum.nl/