NLCSA.nl
Image default
Winkelen

Arduino starterkit

Bent u opzoek naar een officiële Arduino starterkit? Dan bent u bij www.iprototype.nl aan het goede adres. De Arduino starterkits die wij leveren zijn van een goede kwaliteit en zijn voorzien van vele onderdelen. Ook de prijs van de starterkits zijn relatief erg goedkoop.

Naast de starterkits hebben wij ook losse producten in ons assortiment. Deze producten zijn van informatieve boeken tot en met handige tools zoals een digitale oscilloscoop.

Levering

Wij bezorgen uw starterkit zeer snel met een snelle bezorgingsservice. Als u vandaag voor 5 uur besteld, zal uw product morgen al in huis zijn. Wij zullen er ook voor zorgen dat al uw producten compleet en in een goede staat zullen worden bezorgd. Als u een minimaal bestelbedrag van 75 euro heeft, zullen wij de bezorgkosten in rekening nemen en hoeft u deze dus zelf niet te betalen.

Cadeaubon

Kent u iemand die zich verdiept in de technische wereld? Dat is het wellicht erg leuk om deze persoon een cadeaubon te schenken van onze webwinkel. Bij ons kunt u helemaal zelf een bedrag bepalen tussen de 10 en 500 euro.

 

Over deze webshop:

 

Deze webshop biedt hoge kwaliteit producten voor een zeer scherp tarief. Ook wordt de webshop door klanten gemiddeld zeer hoog beoordeeld. Indien u op zoek bent naar een goede service, snelle verzending en een lage prijs, dan is het zeker aan te raden om eens de website te bezoeken.

Het uitgebreide assortiment, waar diverse topmerken te vinden zijn, wordt regelmatig geupdate. Op zoek naar een goed assortiment met een goede prijs / kwaliteit verhouding? Zoek niet verder en bezoek de website door op de link onderaan dit artikel te klikken. Indien u vragen heeft met betrekking tot de producten, dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen. De klantenservice staat u graag te woord.

http://www.iprototype.nl