NLCSA.nl
Image default
Winkelen

Bolsius Geurkaarsen, Geurglazen, Geurstokjes, Geurtheelichten

Bolsius kaarsen staan bekend om de beste kaarsen die zijn te krijgen. Er zijn verschillende soorten, maten en kleuren. Allemaal gemaakt van hoogwaardige grondstoffen. Bolsius heeft ook een hele aparte geurlijn. Het betreft geurkaarsen, geurtheelichten, geurstokjes en geurglazen. Deze zijn in 25 verschillende geuren te krijgen. Wij hebben voor u een selectie gemaakt van de 6 populairste geuren. 

Deze kaarsen kunnen het hele jaar door worden gebruikt. U kunt de kaarsen als decoratie op elke plek in huis neerzetten. In elke ruimte van uw woning heeft u dan een heerlijke geur. De geurstokjes geven een aantal weken een heerlijke geur. De kaarsen, glazen en theelichten geven zonder deze te branden ook een lekkere geur. Maar wanneer u deze gaat branden zal de geur verder toenemen. De branduren van deze producten zijn erg lang en niet te vergelijken met andere merken. 

Wat ook een leuk idee is om de kaarsen, glazen en stokjes samen op een mooi tableau te zetten. Dat is een mooi gezicht en geeft veel sfeer in huis. 

De producten worden allemaal uit eigen voorraad geleverd en heeft u in Nederland binnen 2 werkdagen in huis. Voor Belgie geldt meestel een dag langer. Wij verzenden in Nederland via PostNL en naar Belgie via DHL. 2 betrouwbare partners. De verzendkosten in Nederland zijn boven de € 45 gratis en anders maar € 5,95. Naar Belgie gratis boven de € 75 en anders € 9,50. 

https://www.kaarsen-online.nl/kaarsen/geurkaarsen/