NLCSA.nl
Image default
Winkelen

Marktklemmen en zeilklemmen

We kennen allemaal wel de markt die in de meeste dorpen en steden zeker een keer per week te vinden is. Meestal wordt een markt buiten gehouden op een plein of gewoon op straat waar marktlieden op (huur)kramen of vanuit hun (eigen) verkoopwagens hun koopwaar proberen te slijten. Soms gaat dat met luide stem en zeker aan het einde van de dag wil iedereen van zijn koopwaar af.

Je hebt een hele hoop verschillende soorten markten en van oudsher was een markt vooral bedoeld voor het verkopen van vee of het verruilen van spullen. Enkele voorbeelden van markten zijn een groentemarkt, een vismarkt, een textielmarkt en steeds bekender wordt de biologische markt. Later kwam er ook de supermarkt: een grote, zeer diverse markt. Er zijn ook een hele hoop markten die afhankelijk zijn van het seizoen. zoals: de kerstmarkt en de nieuwjaarsmarkt. En we hebben nog de markten uniek voor Nederland zoals de bloemenmarkt en natuurlijk de vrijmarkt op koningsdag.

Omdat de markt onder bijna alle weersomstandigheden doorgaat en het in Nederland vaak hard kan waaien is het handig om het zeil van de kramen vast te zetten met marktklemmen om alles op zijn plaats te houden. Ook op de camping bijvoorbeeld kunnen deze klemmen gemakkelijk zijn om de voortent of het zeil op zijn plaats te houden.

Omdat de zeilklemmen tegen een stootje moeten kunnen, niet moeten gaan roesten en zeker niet stuk moeten gaan wanneer deze vallen is het noodzakelijk om een klem van goede kwaliteit te kiezen. Bij handigespullen.com hebben ze geweldige zeilklemmen in hun uitgebreide assortiment handige hebbedingetjes. Mocht u graag advies willen hebben over de zeilklemmen of andere producten uit deze webwinkel neem dan even telefonisch contact op op nummer 0488 410 119. Mailen mag natuurlijk ook! Als u op werkdagen voor 15.00 uur besteld kunt u de volgende dag al gebruik maken van deze handige spullen.

 

http://www.handigespullen.com/gereedschap/klemmen/