NLCSA.nl
Image default
Winkelen

Tas kopen?

Tassen worden al eeuwen lang gebruikt, zowel door mannen als vrouwen. Werden ze vroeger vooral voor de functionaliteit aangeschaft. Tegenwoordig is de tas een onderdeel van de kleding-outfit. Voor vrouwen is dat al lange tijd zo, maar het geldt tegenwoordig ook voor de mannen. “Een goed pak is niet compleet zonder passende tas”, hoor je steeds vaker. En dat klopt ook, een plaatje van een man in een goed pak gestoken is niet compleet als hij geen modieuze akte- laptop- of schoudertas bij zich heeft. Zeg nou zelf…. het is als een avondjurk zonder bijpassende envelop- of schoudertasje.

De dames hebben altijd al gebruikgemaakt van tassen, maar dat wil nog niet zeggen dat de damestassen geen ontwikkeling hebben door gemaakt. Neem bijvoorbeeld de aktetassen, die vroeger toch vooral groot log, en saai waren, want ze waren voor de zakenman gemaakt. Kijk nu eens naar de keuze in aktetassen: modieuze en aantrekkelijk modellen, voor dames en heren. Zakelijk, stoer of dynamisch, je kunt altijd wel een geschikte tas vinden voor je werk.

Ofschoon de schoudertas tot een van de eerste typen tassen behoorde, is deze tas ook nu weer helemaal terug. Hij is uitgegroeid tot dé trendy modeaccessoire van deze tijd, zowel voor de man als de vrouw. Makkelijk in gebruik en men houdt de handen vrij voor andere zaken.

Dat tassen tegenwoordig een belangrijk en invloedrijk modeaccessoire zijn, bewijzen de grote modehuizen en ontwerpers als onder andere Chanel, Dior en Donna Karan. Zij hebben tegenwoordig ook allemaal een lijn met modieuze designtassen. Net als bij de modekleding, is de tas nu een modeaccessoire geworden dat ook elk seizoen wisselt.

https://www.marington.nl/tassen/