NLCSA.nl
Image default
Woning en Tuin

Dakisolatie uitvoeren aan uw woning

Isolatie is meestal een nogal ingrijpende klus. Er moeten gaten in de muren geboord worden en er wordt een soort schuim in de muren gespoten. Maar bij dak isolatie is dat niet zo.

U kunt het zelf doen, en u kunt het vakkundig doen. Het is namelijk niet echt moeilijk. Ga naar een goede handelaar in bouwmaterialen en koop daar de hoeveelheid steenwol matten die u nodig hebt. Daarna koopt u ongeveer hetzelfde aantal vierkante meters aan gipsplaat. Hoeveel dat moet zijn kunt u zelf meten op uw zolder of vliering.

Daar bent u onder het dak van uw woning. Tussen de balken die u daar ziet moeten de steenwol matten worden aangebracht. Zet de matten vast met spijkers in diezelfde balken en dek het geheel netjes af met gipsplaat. Die brengt u aan op de balken, en u zet ze vast met een professionele timmermans-nietmachine. Bent u een beetje handig, en kunt u met een hamer en een nietmachine omgaan, breng dan dak isolatie aan. De energie en de kosten die u daarmee bespaart verdienen de investering in korte tijd terug.

http://www.isocoat-isolatie.nl/dakisolatie/