NLCSA.nl
Image default
Woning en Tuin

Een EPDM dak is honderd procent veilig

EPDM dak voor u

Als u al jaren droomt van groene daken, maar als dat niet in uw huidige situatie kan, dan kunt u er eens over nadenken om een EPDM dak aan te schaffen. Hierop kunt u al het groen kwijt dat u maar wilt. Wij garanderen u dat er geen doorgroei van de wortels plaatsvindt. Het EPDM dak is bijzonder solide en uiterst duurzaam. Doordat dit ook geheel onderhoudsvrij is, zit u voor een dubbeltje op de eerste rang. Veel daken vragen namelijk wel veel onderhoud, maar met een EPDM dak hebt u hier niet mee te maken.

Een EPDM dak is honderd procent veilig

Niets is veiliger dan een EPDM dak aanschaffen. U krijgt hierdoor nooit lekkage en bovendien is het materialen goed brandwerend. Op die manier hoeft u zich nooit meer zorgen te maken. Dus wilt u:

  • voor weinig geld een hoogwaardig EPDM dak hebben
  • niet te maken krijgen met worteldoorgroei
  • een bouwbiologisch verantwoorde keuze maken?

Dan bent u bij Interexpress aan het goede adres. Wij staan te allen tijde voor u klaar om een dergelijke dakbedekking voor u aan te leggen. Wij hebben hier onze specialiteit van gemaakt. Dat wil zeggen dat u altijd profiteert van onze ruime ervaring en de vele kennis die wij op dit vlak hebben opgedaan.

Een betrouwbare partner voor dakbedekking

Als u geen dief wilt zijn van uw portemonnee, maar toch een EPDM dak wilt hebben, dan zit u bij ons goed. Wij van Interexpress laten u nooit te veel betalen. Daar kunt u van op aan. Wilt u eerst precies weten hoe de vork in de steel zit? Wilt u van de hoed en de rand weten? Wij raden u in dat geval aan om vandaag nog contact met ons op te nemen en uw vraag te stellen.

http://www.interexpress.nl/EPDM-dakbedekking-op-maat