NLCSA.nl
Image default
Woning en Tuin

Een tuinposter voor de meest prachtige uitzichten

Hebt u muren in uw tuin, maar vindt u deze net iets te saai? Dan heeft 123TuinPoster de ideale oplossing voor u in petto! Wat had u immers gedacht van een tuinposter op maat van uw tuinmuren? Van een houten frame, met een eigen foto? Of van een tuinschilderij, waar u jarenlang van zal kunnen genieten? Lees hieronder wat we precies voor u kunnen betekenen!

 

Waarom kiezen voor een tuinposter?

Wel, het antwoord op deze vraag is heel eenvoudig. Tuinmuren zorgen soms voor een eentonige tint in uw tuin. Ze zijn sober, bestaan vaak uit lelijke bakstenen of planken, noem maar op. Kortom: meestal wilt u ze gewoonweg verbergen en dit liefst op een mooie, maar wel praktische manier. Wel, 123TuinPoster heeft hierop iets bedacht: tuinposters op maat van uw tuinmuren, zodat u voor eens en voor altijd kan genieten van de meest prachtige uitzichten!

 

Alle voordelen van onze tuinposters op een rijtje

Tuinposters zijn verkrijgbaar in diverse materialen en groottes. Maar los van het feit dat ze qua uitvoering volledig op maat verkrijgbaar zijn, bieden onze posters nog tal van andere voordelen, waaronder:

  • Onze tuinposters zijn 100% op maat leverbaar
  • U kan kiezen voor formaten tot maar liefst 10m op 5m
  • Ze zijn verkrijgbaar met of zonder bijhorend ophangsysteem
  • Ze hebben een weerbestendig karakter met jarenlange kleurgarantie
  • Onze posters zijn eenvoudig in onderhoud en gemakkelijk afwasbaar
  • Ze genieten een hoogwaardige kwaliteit met optimale afdrukweergave
  • Het geheel van frame en poster worden netjes tot in de puntjes afgewerkt
  • U kan zelf een foto kiezen, maar ook wij beschikken over een uitgebreide database van afbeeldingen

 

Tuinposters met legio mogelijkheden

Onze tuinposters kunnen om het even welke afbeelding weergeven. Misschien houdt u wel van de Spaanse berglandschappen of van de Franse lavendelvelden? Of misschien wilt u eerder een uitvergrote foto van uw favoriete huisdier of een familieportret met al uw kinderen? Of verkiest u toch een tuinposter met een boeddha of een ander sfeerbeeld? Geen probleem.

123TuinPoster geeft uw fantasie een volledige vrijheid in keuze. Doet u op ons beroep voor uw tuinposter, dan bent u wel zeker van één ding: tuinposters op maat van uw budget, volledig aangepast aan uw wensen! Wenst u meer te weten te komen over de mogelijkheden voor uw tuin? Contacteer ons dan gerust via het nummer 085-0021403 of via onze site. We helpen u zo spoedig mogelijk verder!

 

https://www.123tuinposter.nl/bevestigingssystemen/