NLCSA.nl
Image default
Woning en Tuin

Enkelwandig rookkanaal

Met een houtkachel brengt u veel gezelligheid in huis. De geur van brandend hout en de vlammen brengen de familie dichterbij. Bovendien is stoken op hout goedkoop en milieuvriendelijk. Maar dan wilt u natuurlijk niet in de rook zitten. Als u op zoek bent naar een veilig en goedkoop enkelwandig rookkanaal voor uw houtkachel, gaskachel, oliestook of diesel aggregaat dan bent u bij HGB aan het juiste adres.

 

Veiligheid voorop

HGB-Trading verkoopt uitsluitend rookkanalen van Warmfire®, omdat deze een hoogwaardige kwaliteit hebben en met gemak een doorlopende temperatuur van 600 graden Celsius doorstaan. De roestvrijstalen kachelpijpen zijn gemaakt van RVS 361 L dat zo glad is dat er geen corrosie kan ontstaan. Bovendien zijn de wanden van een enkelwandig rookkanaal van Warmfire® net dikker dan die van de meeste van onze concurrenten. Daarmee voldoen ze zonder haperen aan de verplichte temperatuurklasse T600 en zijn dan ook voorzien van de CE-markering EN1856-1.  Ook voldoen ze aan de NEN 6062:2011, alle eisen van de verzekering en worden geleverd met een verplicht in Nederland EG-certificaat. Op een enkelwandig rookkanaal van HGB-Trading zit een garantie van 25 jaar, veel langer dan op de meeste enkelwandige rookkanalen. Zo weet u zeker dat u geen elementen in huis haalt die rook of andere gassen en dampen doorlaten of bezwijken onder de hoge temperaturen of in het ergste geval zorgen voor een uitslaande brand.

 

Laagste prijsgarantie voor een enkelwandig rookkanaal

Een enkelwandig rookkanaal is natuurlijk goedkoper dan een dubbelwandig rookkanaal. U mag een enkelwandige kachelpijp in Nederland echter alleen toepassen vanaf de kachel tot aan de muur of het plafond. Daar moet het enkelwandige rookkanaal aangesloten op een dubbelwandig rookkanaal. Dat wil niet zeggen dat het duur hoeft te zijn. Bij HGB-Trading heeft u laagste prijsgarantie. Als u binnen drie maanden hetzelfde product voor een lagere prijs tegenkomt, krijgt u het verschil in prijs terug. Zo weet u zeker dat u naast kwaliteit en veiligheid ook nog eens geen cent teveel betaald.

 

Montage  van een enkelwandig rookkanaal

De elementen van een enkelwandig rookkanaal van HGB-Trading zijn zo gemaakt dat u zonder gereedschappen de hele installatie en montage zelf zou kunnen uitvoeren. U moet dan wel rekening houden met het speciale montagesysteem van de enkelwandige kachelpijpen. Zij schuiven over elkaar heen en worden verbonden door middel van een krimprand. Doordat de elementen over elkaar heen geschoven zijn verliest u een lengte van 40 millimeter. Vergeet u vooral ook niet om de speciale verloopstuk  voor de aansluiting op het dubbelwandig rookkanaal aan te schaffen. Als u echter niet zo handig bent of er honderd procent zeker van wilt zijn dat alles juist en veilig geïnstalleerd is, verzorgen onze medewerkers graag de aanleg en montage voor u. Zij worden regelmatig bijgeschoold, dus zijn op de hoogte van de allerlaatste technieken en eisen. Wij monteren vanaf de kop van Noord Holland tot in de regio Utrecht.

 

Leveringsvoorwaarden enkelwandig rookkanaal Bij HGB-Trading hoeft u ook niet lang te wachten op uw enkelwandig rookkanaal. Het wordt binnen 24 uur geleverd. Als u het voor elf uur ’s ochtends bestelt heeft u het zelfs al de volgende dag in huis. U kunt het enkelwandig rookkanaal ook komen afhalen bij de groothandel in Velserbroek, waar u ook welkom bent om eens te kijken in onze showroom. Onze medewerkers staan klaar om te helpen om uw wensen te realiseren. U kunt ook uw spullen nu meteen online bestellen via onze webshop.

http://www.hgb-trading.nl/rookkanaal-kachelpijp