NLCSA.nl
Image default
Woning en Tuin

Inbouw houtkachel

Wilt u ook graag genieten van een gezellig haardvuur in uw woning en tegelijkertijd voordelig uw huis verwarmen? Dan is een inbouw houtkachel wellicht de juiste keuze voor u. En dat zijn niet de enige voordelen van dit type kachel. Het is ook nog eens een zeer chique oplossing, aangezien een inbouw kachel wordt verwerkt in een bestaande wand. Ook kunt u er juist voor kiezen om de kachel op een prominente plek te plaatsen in uw woning. Zo wordt de inbouw houtkachel een echte eyecatcher. HGB-Trading heeft een ruim assortiment inbouw houtkachels van het welbekende Europese merk Kratki.

Voor welk type inbouw houtkachel kiest u?

 

Uit het ruime assortiment Kratki houtkachels van HGB-Trading kunt u kiezen voor een gietijzeren inbouw houtkachel, een gietijzeren inbouw houtkachel met cv aansluiting, een gietijzeren kachel met cv aansluiting Eko en een inbouw houtkachel van plaatstaal. Een gietijzeren inbouw houtkachel van Kratki is een mooie aanvulling op uw interieur. Bij HGB-Trading heeft u ruime keuze uit verschillende modellen, die verschillen qua grootte en vorm. Wij hebben zeer strakke modellen tot fijn bewerkte modellen. Door de stralingswarmte van een gietijzeren houtkachel is het heerlijk vertoeven rondom de kachel.

 

Een gietijzeren inbouw houtkachel met cv aansluiting van Kratki is te vergelijken met een normale houtkachel. De een gietijzeren inbouw houtkachel met cv aansluiting beschikt over een extra element dat in verbinding staat met uw cv aansluiting. Het water in dit extra element wordt verwarmd wanneer u de houtkachel gaat gebruiken. Zodoende warmen uw leidingen op, waardoor ook andere kamers in uw woning verwarmd kunnen worden. Bij HGB-Trading heeft u ruime keuze uit gietijzeren inbouw houtkachels met cv aansluiting. De meeste modellen hebben een vrij strak uiterlijk.

 

Behaaglijk warm, in stijl

 

Een gietijzeren houtkachel met cv aansluiting Eko van Kratki zorgt voor voldoende warmte in de ruimte waar de kachel zich bevindt. Bovendien zorgt deze houtkachel ervoor dat de rest van de woning ook behaaglijk warm is. Een gietijzeren inbouw houtkachel met cv aansluiting Eko bespaart op stookkosten van gas en olie. Het rendement van dit type houtkachel is hoog, minimaal een rendement van 82%. Een groene keuze dus! Bij HGB-Trading heeft u keuze uit verschillende strakke modellen waarmee u, na plaatsing, kunt genieten van hoog rendement, warmte en gezelligheid.

 

Een plaatstalen houtkachel van Kratki heeft over het algemeen een strakker uiterlijk dan een gietijzeren inbouw houtkachel. Door de vlakheid en strakheid van het materiaal is een inbouw houtkachel van plaatstaal veelal moderner en heeft een tijdloos uiterlijk. Bovendien is deze inbouw houtkachel lichter dan veel andere houtkachels en het rendement kan oplopen tot maar liefst 90%. De convectiewarmte zorgt ervoor dat elke hoek van de kamer verwarmd wordt.

 

Kom langs in onze showroom

 

Naast de ruime keuze uit inbouw kachels van het welbekende merk Kratki kunt u bij HGB-Trading terecht voor een universeel stalen onderstel met verstelbare poten, de ideale basis om uw Kratki inbouw houtkachel in te bouwen. De mogelijkheden van een inbouw houtkachel zijn legio. In onze 1000 m2 grote showroom in Velserbroek leggen wij al deze mogelijkheden graag aan u uit. Wij zullen u ook onze modellen showen, de werking demonstreren en u goed informeren zodat u een passende keuze kunt maken.

 

Heeft u uw keuze reeds kunnen maken en wilt u uw gewenste product zo snel mogelijk in huis hebben? Bezoek dan onze webshop, die 24 uur per dag voor u beschikbaar is. Of neem contact met ons voor vrijblijvend deskundig advies.

http://www.hgb-trading.nl/inbouw