NLCSA.nl
Image default
Woning en Tuin

Niveau verschillen geen probleem met traplift

Traplift

Als u de aankoop van een traplift overweegt, denk dan ook eens aan een buitenlift voor op het terras of de veranda. Alle niveauverschillen, bijvoorbeeld ook die naar de kelder of naar het balkon, kunt u overbruggen met een Triwa traplift. We denken met u mee om geschikte liftoplossingen voor al uw problemen te vinden! Triwa Trapliften heeft dikwijls gunstige acties. Het kan bijzonder voordelig zijn om daarvan te profiteren en voor een aanzienlijk lagere prijs uw traplift te krijgen. U kunt ook geld uitsparen door een gebruikte traplift te kiezen. Voor het recente assortiment aan gebruikte trapliften kunt u het beste per telefoon contact opnemen met ons. Vraag ons vrijblijvend om een prijsopgaaf voor uw Triwa traplift te maken. Een consulent zal bij u thuis de situatie onderzoeken, advies geven en uw voorkeur opnemen. We maken een prijsopgaaf op maat en vermelden hierin alle materiaal- en montagekosten zodat u precies weet waar u aan toe bent. Tevens het huren van een traplift hoort tot de mogelijkheden bij www.TriwaTrapliften.nl. Het assortiment aan modellen voor verhuur wisselt. Wilt u weten wat het recente aanbod is, neem dan contact met ons op. We kunnen u vertellen of er een geschikte traplift te huur is, we kunnen u ook adviseren aangaande mogelijke andere mogelijkheden. Indien u de aankoop van een traplift overweegt, denk dan eens aan een buitenlift voor op het terras of de veranda. Alle niveauverschillen, ook die naar de kelder of naar het balkon, kunt u overbruggen met een Triwa traplift. Wij denken met u mee om passende liftoplossingen voor alle moeilijkheden te vinden! Triwa Trapliften heeft flink wat deskundigheid in het vinden van creatieve liftoplossingen voor elk probleem met verschillen in niveaus. Een traplift kan helemaal naar uw wens worden aangepast, bijvoorbeeld om ook uw bagage te vervoeren. Ook de inzet van extra grote zittingen of grotere voetenplateaus behoort tot de mogelijkheden.

Niveau verschillen geen probleem met traplift

Wanneer u zich nog goed door uw woning kunt bewegen maar steeds meer moeite krijgt met de trap, dan is een traplift een fantastische oplossing. Met een Triwa traplift houdt u uw vrijheid en autonomie terwijl u toch in uw persoonlijke vertrouwde omgeving kunt blijven wonen. Obesitaspatienten hebben veelal moeite met traplopen. Zij ontwijken trappen en worden hierdoor gelimiteerd in hun onafhankelijkheid. Is dat op u van toepassing? Dan hebben we voor u speciale obesitas-liften in ons assortiment die alle verdiepingen weer binnen uw bereik brengen. Neem met ons contact op opdat we u vrijblijvend kunnen informeren! Voor gebogen trappen kan Triwa Trapliften diverse modellen leveren die geschikt zijn voor montage in de binnenbocht van de trap. Zo blijft het brede deel van de trap inzetbaar voor degene die hem op- en afgaat zonder traplift. Vraag een prijsopgave aan en laat een adviseur de omstandigheden op locatie beoordelen. Ook het huren van een traplift hoort tot de mogelijkheden bij Triwa Trapliften. Het aanbod van modellen voor verhuur wisselt. Wilt u weten wat het actuele aanbod is, neem dan met ons contact op. Wij kunnen u vertellen of er een passende traplift te huur is, we kunnen u ook raad geven betreffende mogelijke andere mogelijkheden. Mocht u opzien tegen de prijs van een traplift, realiseert u zich dan dat deze kosten aftrekbaar zijn voor de inkomstenbelasting. Een traplift is een zogenaamd ‘mobiliteitshulpmiddel’. De Fiscus erkent de rekening voor deze middelen als aftrekpost. Afhankelijk van uw inkomen kan de aftrek u een voordeel van tientallen procenten bezorgen! Triwa Trapliften heeft andere middelen zoals badliften, opritten, drempeloplopen, scootmobielen en rollators in de collectie. Dankzij onze ervaring zijn wij goed geinformeerd over de problemen die u tegenkomt door slechte mobiliteit. Aarzel niet om uw kwesties aan ons voor te leggen zodat we onze deskundigheid voor u in kunnen zetten!

Een traplift biedt meer toepassingsmogelijkheden dan u denkt

De installatie van een traplift is niet slechts voorbehouden aan huiseigenaren. Ook als huurder kunt u de beschikking krijgen over een traplift. U hebt voor de aanleg wel akkoord van de verhuurder nodig. Zowel eigenaren als huurders kunnen terecht bij Triwa Trapliften voor een passende traplift. In de collectie van Triwa Trapliften zijn veel modellen opgenomen, geschikt voor allerlei situaties en wat betreft vormgeving varierend van standaard tot luxueus. Elke traplift kan ook voorzien worden van extra’s, zoals elektrische besturing en ruimtebesparende opklapmogelijkheden. U vindt op onze website een overzicht van alles wat we u kunnen bieden. Voor gebogen trappen kan Triwa Trapliften diverse modellen leveren die ook geschikt zijn voor installatie in de binnenbocht van de trap. Op die manier blijft het brede gedeelte van de trap bruikbaar voor degene die hem op- en afgaat zonder traplift. Vraag een offerte aan en laat een adviseur de situatie bij u in huis inschatten. Ook een gebruikte traplift kan vanzelfsprekend gemonteerd worden aan een rechte trap. Heeft u een gebogen trap en wilt u een gebruikte traplift, dan moet u in gedachten houden dat we vermoedelijk nieuwe geleiderails langs uw trap moeten monteren. Toch kan zo’n gebruikte traplift dan nog altijd een lucratieve koop zijn. Tevens voor spoedoplossingen gaat u het beste naar Triwa Trapliften. Bel ons direct voor advies betreffende uw traplift.

http://www.triwatrapliften.nl/