NLCSA.nl
Image default
Woning en Tuin

Online Badmeubels Van Heck kopen

Badmeubels bestellen

Ik heb een aantal weken geleden badmeubels besteld via de webshop van Van Heck. Deze aanbieder van onder andere badkamermeubelen, kranen, toiletten en wastafels biedt een breed scala aan opties aan op hun online platform. Het bedrijf heeft ruime ervaring op het gebied van sanitair. Al jaren zijn ze een van de grootste distributeurs van landelijke badkamers in Europa. In Nederland en België hebben ze drie showrooms die gevestigd zijn in de volgende plaatsen:

  • Borne
  • Wommelgem
  • Soest

Deze vestigingen zijn zeker het bezoeken waard. Ik heb de vestiging in Borne bezocht aangezien ik uit Enschede kom. In de showroom nam ik alle opties in me op en sprak ik met een adviseur over de inrichting van mijn relatief kleine badkamer. Tot mijn vreugde werd ik zeer goed geholpen.

Online Badmeubels Van Heck kopen

Ik kwam terug met veel inspiratie. De adviseur liet me zien dat er veel mogelijkheden zijn bij Van Heck. Deze online aanbieder van badmeubels verkoopt de badkamermeubelen in verschillende soorten en maten. Met name de maten zijn in mijn geval belangrijk. Ik had al veel badmeubels gevonden die niet in mijn sanitaire kamer pasten. Het was allemaal te groot. De kleine versies van de badmeubels van Van Heck waren echter de perfecte oplossing voor mijn problemen. Eenmaal thuis, sliep ik er nog een nachtje over, om vervolgens over te schakelen op het bestelproces.

Greenport badmeubel

Online bestelde ik een prachtig Greenport badmeubel. De small-versie past perfect in mijn kamer. De volgende dag werd de bestelling, geheel kosteloos, afgeleverd op mijn huisadres. De vriendelijke bezorgservice bracht het meubelstuk naar boven en plaatste het in de badkamer. Ik heb vorige week alweer gekeken naar nieuwe badmeubels. Ik deed dit online, de scherpe foto’s geven een helder beeld van het assortiment! Binnenkort maar weer een badkamermeubel bestellen!

http://www.vanheckbadkamers.nl/badmeubels/