NLCSA.nl
Image default
Woning en Tuin

Trap renoveren

Trap renoveren

Een koophuis met kinderen heeft nog heel wat van hen te stellen. Dat kunnen wij als ouders alleen maar beamen. Kinderen denken niet zo snel aan gevolgen en zodoende sneuvelt er weleens een raampje of deurtje. Helemaal niet erg natuurlijk, daar ben je voor verzekerd. De trap naar de eerste etage wordt het meest bewandeld en na jaren dienst te hebben gedaan als glijbaan, er zijn heel wat struikel- en valpartijen geweest, is deze houten trap toch wel echt versleten. De trap renoveren was dan ook een logisch gevold. Toch wilden we hiermee wachten totdat onze kinderen de pubertijd reeds gepasseerd zijn en die tijd is nu aangebroken. Wij denken dat we zelf onze oude dagen wel zullen slijten in dit mooie vrijstaande huis net even buiten Eindhoven. Onze oudste dochter is onlangs verhuisd naar de campus aan de universiteit aldaar en onze jongste dochter zit nu in het examenjaar van de Havo. Deze trap renoveren is daarom nu een uitgelezen kans om echt eens wat aan het huis te gaan doen. We hebben de zoldertrap als een laten renoveren door het bedrijf Intven uit Luyksgestel. Dit is een plaatsje dat ook in Noord-Brabant ligt. In de buurt van Valkenswaard om precies te zijn. De mannen die dat destijds gedaan hebben weten echt alles van houten trappen dus het was een logische keuze om wederom met hen in contact te geraken. Dit ging erg simpel omdat ze een moderne website hebben waarop de vele contactmogelijkheden voor het trap renoveren terug te vinden zijn. Je vindt op hun laatste pagina onder de noemer “contact” een uitgebreid contactformulier zodat je al je prangende vragen in kunt vullen. Ze nemen altijd snel contact met je op, dat bleek wel nadat wij ons afvroegen welke kleuren er allemaal beschikbaar zijn voor het trap renoveren. Je kunt ze overigens ook eventjes opbellen of een mailtje sturen. Die gegevens staan ook op die webpagina.

Trap renoveren? Kies voor Intven uit Luyksgestel

Een trap renoveren hoeft helemaal niet duur te zijn. Vaak denken mensen dit en laten ze het daarom maar bij hun oude versleten trap zitten. Dat is hartstikke zonde omdat de waarde van je huis zeker zal stijgen nadat je het trap renoveren hebt toegepast. Dit bedrijf uit Luyksgestel doet dit in een handomdraai voor je en wij zijn dan ook bijzonder trots op onze nieuwe trap. Renoveren is echt een vak apart, daar moet je zeker niet te licht over denken. En daarnaast kan je moeilijk de hele trap eruit halen, hoe moet je anders nog naar boven? Laat dat maar aan de mannen en vrouwen van Intven over, zij wassen dat varkentje wel eventjes voor jou. Op hun site zie je ook wel terug waarom het verstandig is om met hen in zee te gaan als je denkt aan trap renoveren. Kijk maar eens naar de volgende positieve eigenschappen van dit bedrijf.

  • De trappen worden gemaakt van eikenhout. Dit is een zeer stevige houtsoort die zeer lang mee zal gaan. Ondanks deze eigenschappen van de boom, is het niet al te duur materiaal en daarom een goede keuze voor het trap renoveren.
  • Je krijgt maar liefst 10 jaar garantie op je nieuwe trap. Renoveren is gelukkig niet al te vaak nodig, maar mocht er in de tussentijd iets vervelends gebeuren, geen nood, Intven komt dit kosteloos repareren.
  • Er komt geen hak- of breekwerk aan te pas. Ze gaan netjes en veilig om met je spullen en dat betekent ook met je trap. Uiteraard worden de treden een voor een vervangen maar dit gaat op een nette en zorgvuldige manier. Dit is een professioneel bedrijf en zij houden zeer zeker niet van losse eindjes.
  • De trap is zeer onderhoudsvriendelijk. Af en toe stofzuigen en soms in de lak zetten. Een kind kan de was doen.
  • In welke kleur je de trap ook wenst, Intven heeft het zeer waarschijnlijk in huis. Kijk maar eens naar de veelzijdige kleurenkaart op hun website. Je zult ogen te kort komen.

Je leest het, voor het trap renoveren is Intven een logische keuze en zodoende hebben wij nu al twee trappen dankzij hen weer in de originele staat terug. Echt vakwerk.

Denk ook aan de antislipstrip

Een ongeluk zit in een klein hoekje en ondanks dat onze kinderen de trap niet meer op en af rennen is en houten eiken trap behoorlijk glad. Wij worden er ook niet jonger op en daarom hebben we tijdens het trap renoveren ook gekozen voor een strip die zorgt dat je niet kunt uitglijden. Zeker als je op sokken de trap oploopt is de kans op een valpartij groot. Met deze strip kan je niets overkomen en zal je zonder zorgen je weg kunnen vervolgen. Uiteraard kan Intven traprenovatie ook voor deze strips zorgen en die kunnen tijdens het trap renoveren meteen worden geplaatst. Dus je trap renoveren kan je echt het beste aan dit bedrijf overlaten, ik denk dat we dit nu wel hebben aangetoond. Een leuke extra tip is om voor bij het trap renoveren te kiezen voor de duo treden. Dan wordt er bij het trap renoveren de treden in twee verschillende kleuren ingelegd. Dit geeft een mooi effect aan je trap en daarnaast zorgt het ervoor dat je trap nadien niet gaat kraken of piepen. Dit klonk ons ook als muziek in de oren en daarom hebben we hier tevens voor gekozen. Dit was een schot in de roos.

http://www.intven-traprenovatie.nl/