NLCSA.nl
Image default
Woningen

We zijn een dynamisch ontwikkelend bedrijf waardoor we over voldoende klantenstroom beschikken.We zijn een dynamisch ontwikkelend bedrijf waardoor we over voldoende klantenstroom beschikken.
Onze activiteiten bestrijken alle belangrijke segmenten van de vastgoedmarkt. Gemakshalve heeft het bureau gespecialiseerde afdelingen opgericht:
* Commerciëel vastgoed;
* appartementen in nieuwbouw;
* appartementen op de secundaire woningmarkt;
* een groep hypotheekmakelaars.
Het bedrijf heeft uitgebreide ervaring met het oplossen van verschillende juridische kwesties en biedt volledige juridische ondersteuning aan onze klanten in alle stadia van interactie. Het makelaarskantoor weet het zeker, het wordt makkelijker voor u als u professionals vertrouwt die ervaring, tijd en vooral een uitgebreide database hebben, waarin er altijd wel een optie is die bij u past. U hoeft alleen maar contact op te nemen met een makelaarskantoor, een overeenkomst te sluiten en uw wensen te beschrijven.
We kunnen onze klanten elk vastgoed aanbieden: van een kleine huiskamer tot een grote industriële onderneming. Onze experts nemen transacties van elke complexiteit aan.
De specialisten van ons bureau spreken vooraf de voorwaarden met u af, zorgen voor de garanties voor beide partijen, ondersteund door documenten die iedereen de nodige gemoedsrust zullen geven, adviseren en stellen een contract op in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving.

 

 

 

Appartement te koop

 

https://be.propenda.com/