NLCSA.nl
Image default
Zakelijke dienstverlening

Wat zijn de voordelen van een prikklok?

Het gebruik van een tijdregistratiesysteem van bijvoorbeeld EasySecure International, zoals een prikklok, wordt niet altijd met open armen ontvangen. Werknemers voelen zich gecontroleerd en zien het nut van zo’n systeem niet in. Dit heeft er vaak ook mee te maken dat de werknemers niet inzien welke voordelen het voor hen heeft. De focus ligt namelijk altijd vooral op de voordelen voor de werkgever. Maar het tegenovergestelde blijkt waar: het gebruik van een prikklok of ander tijdregistratiesysteem van EasySecure International zorgt juist voor vertrouwen en rust binnen een bedrijf of organisatie. De urenregistratie is op deze manier voor beide partijen transparant en inzichtelijk en kan dus ook niet tot discussie leiden.

De voordelen van een prikklok

Een van de voordelen van een prikklok is hierboven benoemd en dat is het scheppen van vertrouwen. En daarmee wordt er ook meteen openheid geboden aan alle partijen. De gegevens zijn voor iedereen inzichtelijk en er kan, waar nodig, meteen bijgestuurd worden. Daarnaast levert een urenregistratiesysteem managementgegevens op die kunnen leiden tot een betere kostenbeheersing. Door alles op een juiste manier te registreren in het systeem kan het systeem dienen als een hulpmiddel voor de administratie en wordt onder andere het bijhouden van verlof makkelijker. Ook flexibel werken wordt dankzij een tijdregistratiesysteem makkelijker en toegankelijker. De registratie maakt bijvoorbeeld inzichtelijk of een werknemer al zijn uren werkt als deze later begint, omdat hij of zij bijvoorbeeld eerst de kinderen naar school wil brengen. Sommige van deze voordelen zijn dus ook een voordeel voor de werknemers.

Kies voor de moderne prikklok in uw bedrijf

Heeft u interesse in één van deze systemen of wilt u nog meer weten? EasySecure International helpt u graag verder bij het zoeken naar een geschikt systeem voor uw bedrijf. Er zijn kant-en-klare systemen die u zo binnen uw bedrijf kunt integreren, maar daarnaast is er ook de mogelijkheid om voor u een systeem op maat te maken.

Gerelateerde artikelen

Deze aircoservice in Soest maakt uw airco zo zuinig mogelijk

Een welkome sfeer met geschikt horecameubilair

Software laten ontwikkelen door dé softwarespecialist van Almere