NLCSA.nl
Image default
Aanbiedingen

Aparte trouwringen laten maken

Stappen jullie binnenkort in het huwelijksbootje en zijn jullie op zoek naar mooie, aparte trouwringen? Dan kun je ervoor kiezen om deze te laten maken door een goudsmid. Bij bijzonderetrouwringen.nl maken we de meest speciale trouwringen aan de hand van jullie ideeën. Je weet dan zeker dat jullie ringen uniek zijn en echt passen bij wie jullie zijn. Aan de hand van jullie wensen maakt onze goudsmid een mooi ontwerp, waarna hij aan de slag gaat met jullie ringen. Jullie worden betrokken bij het proces, zodat het resultaat helemaal naar wens is.

Bijzondere Trouwringen.nl

Een trouwring staat symbool voor jullie liefde voor elkaar en is daarom iets bijzonders. Als het goed is draag je de ring voor de rest van je leven. Het is dus belangrijk dat deze bij je past. Bijzonderetrouwringen.nl heeft zich daarom gespecialiseerd in het maken van trouwringen in alle soorten en maten. Er worden verschillende edelmetalen en diamantsoorten gebruikt en gecombineerd. Van eenvoudige ringen tot zeer exclusieve ringen, er zijn veel mogelijkheden in elke gewenste stijl.

Gouden trouwringen

Als het om trouwringen gaat, is goud het meest gebruikte materiaal. Geelgoud is natuurlijk erg mooi, maar ook trouwringen witgoud zijn populair. Daarnaast is er nog het warme roodgoud. Een combinatie van kleuren wordt ook vaak toegepast. Bij ons kun je kiezen voor 14 of 18 karaat gouden ringen. Het is maar net wat jullie het mooist vinden.

Gewenste ringen bestellen

Bijzondere Trouwringen.nl heeft een vestiging in Veenhuizen en in Amersfoort. Hier kunnen jullie op afspraak langskomen om in alle rust jullie wensen te bespreken met de goudsmid. In onze studio kun je op je gemak rondkijken om ideeën op te doen en te zien wat er allemaal mogelijk is. Ook ringen bestellen vanuit het buitenland is mogelijk. Neem gerust contact met ons op, zodat we jullie verder kunnen helpen.

https://www.bijzonderetrouwringen.nl