NLCSA.nl
Image default
Dienstverlening

Werk voor behoud van uw lichaam met een in hoogte verstelbare werktafel

Een in hoogte verstelbare werktafel kan helpen om minder fysieke klachten te ervaren tijdens het werken. De tafel kan precies op de juiste hoogte worden ingesteld, zodat u zittend of staand in de juiste houding aan het werk bent. Als men te lang achtereen zit of staand zijn er allerlei soorten risico’s voor de gezondheid, zoals een verhoogde kans op hart- en vaatklachten, RSI of psychische problemen. Met een in hoogte verstelbare werktafel kunt u deze problemen voor een belangrijk deel voor zijn. Vooral de afwisseling tussen staand en zitten werken is bewezen effectief.

Ook voor de technische omgeving een in hoogte verstelbare werktafel

Niet alleen voor bijvoorbeeld kantoorwerk, maar ook voor de technische werkplek is dynamisch werken van belang. Het is ook mogelijk om een in hoogte verstelbare ESD werktafel te kopen. Zo kunnen u en uw medewerkers alle technische werkzaamheden uitvoeren aan een geschikte werktafel. Als u werkt met open elektronica schakelingen is een ESD tafel noodzakelijk. Om schade aan uw elektronische apparaten te voorkomen dient namelijk de kleinste elektrostatische ontlading te worden voorkomen. Dit realiseert u door ook rekening te houden met de omgevingsfactoren. Bijvoorbeeld door het gebruik van ESD veilige werkstoelen, een ESD veilige werkvloer en ESD veilige werkkleding.

Bij elQuip kunt u terecht voor al uw vakmeubilair en meetinstrumenten

elQuip is een bedrijf gespecialiseerd in werkplaatsinrichting voor elektrotechniek en elektronica. Bent u dus op zoek naar een ESD tafel, een in hoogte verstelbare werktafel of iets anders voor uw werkplaatsinrichting? In het ruime assortiment van dit bedrijf vindt u zeker wat u zoekt. Van werktafels zijn onder andere de merken Flexiline en Erfi verkrijgbaar. Voor een optimale werkplekinrichting is het verstandig even contact op te nemen. U krijgt een deskundig advies op maat en weet zo zeker dat u de juiste aankopen doet voor de werkplekken in uw bedrijf.