NLCSA.nl
Image default
Aanbiedingen

Bestel bij dé SMIPACK importeur van Nederland

Heeft u machines van SMIPACK nodig? Dan kunt u hiervoor het beste DEMCA inschakelen. DEMCA is namelijk al sinds de jaren zeventig leverancier van de meest geavanceerde en efficiënte machines. Hieronder vallen sinds 2004 ook de welbekende machines van SMIPACK. Zij verkopen niet alleen machines van dit merk, maar vertegenwoordigen deze ook. Dit betekent dat u ook voor uitbreidingen en services op dit bedrijf kunt rekenen. En heeft u krimpfolie nodig? Ook dit bestelt u bij DEMCA! De krimpfolie kunnen zij uit voorraad leveren, waardoor u het snel op locatie ontvangt.

Wat voor machines kunt u hier bestellen?

SMIPACK is een merk in verpakkingsmachines. Wanneer u graag een verpakkingsmachine koopt, kunt u het beste kiezen voor een machine van SMIPACK. Dit is namelijk een betrouwbaar merk met producten van de meest hoogwaardige kwaliteit. Bovendien staan de machines van dit merk bekend om hun hoge bedieningsgemak en de brede inzetbaarheid. Of u nu een bundelverpakker, kartonverpakker of folieverpakker wenst: bij DEMCA kunt u terecht voor al deze verpakkingsmachines. Ook maakt het niet uit in welke branche u werkt; de machines zijn namelijk in te zetten in uiteenlopende branches. Zo worden de machines bijvoorbeeld gebruikt bij het verpakken van voedingsproducten, speelgoed en farmaceutische producten.

Ontdek het ruime assortiment van deze leverancier

Heeft u interesse in een verpakkingsmachine van SMIPACK? Bekijk dan zeker het aanbod dat DEMCA aanbiedt. U vindt de machines eenvoudig in hun webshop. Maar ook in hun showroom bent u van harte welkom. Daar kunt u de machines in werking komen bewonderen en kunt u een weloverwogen keuze maken. Desgewenst kunt u uw eigen producten zelfs laten proefdraaien. Dat is de service waar u bij DEMCA op kunt rekenen! Voor vragen of meer informatie kunt u uiteraard ook contact met hen opnemen. De contactgegevens vindt u op hun website. De medewerkers van deze leverancier geven u graag advies.

https://demca.nl/